2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Német antifasiszták üzenete: Öld meg Orbánt!

A német szélsőbaloldali anarchisták/bevándorláspártiak műve egy magyar busszal.

Basszátok meg nácik! - Öld meg Orbánt! 

Ilyen szöveggel rongáltak meg egy magyar buszt a német szélsőbaloldaliak. Még egy anarchista jellel is ellátták.

Ugyebár mindenki náci, aki nem fogadja el a balliberális propagandát. Az anarchisták a magyar rendszámot látván Orbán Viktornak üzentek, mert nagyon helyesen fellépett az illegális bevándorlás ellen. Ők annyira, de annyira toleránsak, hogy azonnal ki is iktatnák, mint pl. Strachét a szomszédos Ausztriában.

Hála Istennek Magyarországon ez a műfaj még eléggé gyerekcipőben jár, az antifasiszták nagyon gyenge csoporttal vannak jelen hazánkban. Főbb ismertető jeleik: romkocsmákban drogozgatnak, meg rivotrilra iszogatnak.

Azonban az antifasiszta mozgalom Németországban jelentős gondokat tud okozni. A legtöbb német futballklub szurkolótábora szélsőbalos, ezek általában utcai megmozdulásokban is részt vesznek. Szokásuk szerint a globalizmus ellen harcolnak, leginkább a G20-as rendezvényeken volt rá példa, hogy durva pusztítást okoztak.

Mostanában a bevándorlóellenes AfD pártot szokták a leggyakrabban terrorizálni, az elmúlt hónapokban töb durva incidens is történt. Félholtra vertek egy Alternative für Deutschland képviselőt, illetve többször megrongálták a párt logójával ellátott járműveket is. De, volt olyan eset is, amikor Magyarországra induló AfD tagokat támadtak meg.

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató