2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

A svédországi szír futballcsapat tagja erőszakolt meg egy 13 éves lányt

[fb_button]

Az elkövető 20 évesnek hazudta magát, de kiderült róla, hogy valójában 32. Egy Volvo hátsó ülésén esett neki 13 éves áldozatának.

3 éves börtönbüntetést kapott a svéd másodosztályban szereplő szír (és egyéb nemzetiségű) migránsokból álló csapat futballistája - írja a Nyatider.nu.

Charbel Dourie egyébként többször is erőszakoskodott a 13 éves lánnyal, annak ellenére, hogy nős és feleségével első gyermeküket várják.

A fiatal lány első ízben Norrköpingben, az Ingelsta bevásárlóközpontban találkozott Charbel-lel, 2018. január 5-én. Két barátjával volt ott, amikor Charbel felvette a kapcsolatot vele, és papírdobozt adott neki, amelyben elrejtette a telefonszámát, valamint kérte, hogy hívja fel. Ugyanezen a napon a lány szöveges üzenetet küldött Charbelnek, aki szerette volna, hogy találkozzanak. A kislány bizonytalan volt, de barátai meggyőzték őt, hogy találkozzon a férfival, majd az Åby arénában volt az első randijuk, ahová Charbel egy sötétkék Volvoval érkezett. A kislány beszállt hozzá, mire a férfi felajánlotta, hogy hazaviszi. A lány mondta, hogy csak 13 éves, erre a férfi elkezdett udvarolni: "Nyugodj meg, 17 évesnek látszol!" - ezt a kislány bóknak vette.

A 32 éves Charbel azt állította, hogy 20 éves, és Emilio-nak hazudta a nevét.

Másnap újra találkoztak, és a lány ismét beszállt Charbel kocsijába. Ezúttal megcsókolta, simogatta a lányt, illetve azt mondta neki, hogy szexelni akar vele. A lány nem akarta, és kérte a férfit, hogy vigye haza. Ehelyett Charbel orális szexet csikart ki a lánytól, aki végül teljesítette a kívánságát. Miután kielégült a férfi papírt vágott a kislányhoz, hogy megtörölje az arcát. Az eset után a lány megalázva érezte magát, ennek ellenére továbbra is többször találkozott Charbel-el.

Ezután szórványos kapcsolatban álltak egymással, de 2018. február 10-én újra találkoztak. Ismét a kocsiban ültek, a Kvillinge templomhoz érkeztek és megálltak a parkolóban. A férfi megint orális szexre kényszerítette a lányt, aztán a hátsó ülésre helyezte. A kislány többször hangoztatta, hogy még szűz, erre a férfi azt válaszolta,

Rendben! El akarom venni a szüzességedet!

Charbel megerőszakolta a Volvo hátsó ülésén.

sírni kezdtem mert annyira fájt. Véreztem, és hosszú ideig fájdalmat éreztem."

- mondta el a bíróságon a lány.

A férfi csupán három éves börtönbüntetést kapott.

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató