Vadhajtások

A svédországi szír futballcsapat tagja erőszakolt meg egy 13 éves lányt

Az elkövető 20 évesnek hazudta magát, de kiderült róla, hogy valójában 32. Egy Volvo hátsó ülésén esett neki 13 éves áldozatának.

3 éves börtönbüntetést kapott a svéd másodosztályban szereplő szír (és egyéb nemzetiségű) migránsokból álló csapat futballistája – írja a Nyatider.nu.

Charbel Dourie egyébként többször is erőszakoskodott a 13 éves lánnyal, annak ellenére, hogy nős és feleségével első gyermeküket várják.

A fiatal lány első ízben Norrköpingben, az Ingelsta bevásárlóközpontban találkozott Charbel-lel, 2018. január 5-én. Két barátjával volt ott, amikor Charbel felvette a kapcsolatot vele, és papírdobozt adott neki, amelyben elrejtette a telefonszámát, valamint kérte, hogy hívja fel. Ugyanezen a napon a lány szöveges üzenetet küldött Charbelnek, aki szerette volna, hogy találkozzanak. A kislány bizonytalan volt, de barátai meggyőzték őt, hogy találkozzon a férfival, majd az Åby arénában volt az első randijuk, ahová Charbel egy sötétkék Volvoval érkezett. A kislány beszállt hozzá, mire a férfi felajánlotta, hogy hazaviszi. A lány mondta, hogy csak 13 éves, erre a férfi elkezdett udvarolni: “Nyugodj meg, 17 évesnek látszol!” – ezt a kislány bóknak vette.

A 32 éves Charbel azt állította, hogy 20 éves, és Emilio-nak hazudta a nevét.

Másnap újra találkoztak, és a lány ismét beszállt Charbel kocsijába. Ezúttal megcsókolta, simogatta a lányt, illetve azt mondta neki, hogy szexelni akar vele. A lány nem akarta, és kérte a férfit, hogy vigye haza. Ehelyett Charbel orális szexet csikart ki a lánytól, aki végül teljesítette a kívánságát. Miután kielégült a férfi papírt vágott a kislányhoz, hogy megtörölje az arcát. Az eset után a lány megalázva érezte magát, ennek ellenére továbbra is többször találkozott Charbel-el.

Ezután szórványos kapcsolatban álltak egymással, de 2018. február 10-én újra találkoztak. Ismét a kocsiban ültek, a Kvillinge templomhoz érkeztek és megálltak a parkolóban. A férfi megint orális szexre kényszerítette a lányt, aztán a hátsó ülésre helyezte. A kislány többször hangoztatta, hogy még szűz, erre a férfi azt válaszolta,

Rendben! El akarom venni a szüzességedet!

Charbel megerőszakolta a Volvo hátsó ülésén.

sírni kezdtem mert annyira fájt. Véreztem, és hosszú ideig fájdalmat éreztem.”

– mondta el a bíróságon a lány.

A férfi csupán három éves börtönbüntetést kapott.

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

RSS
Twitter
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial