Felgyújtották a hazafiak a BLM-zászlót, az FBI nyomoz utánuk

“Gyertek kapjatok el, ha bármi rosszat tettem!”

– a patrióta Proud Boys mozgalom vezetője ellen nyomozást indított ‘gyűlölet-bűncselekmény miatt az FBI, amiért a múlt hétvégén Washingtonban felgyújtotta a Black Lives Matter egyik transzparensét.

A férfi ezért önként jelentkezett és leszögezte, hogy semmi rosszat nem tett, sokkal inkább azt, ami helyes;

“Ügyvédem javaslata ellenére mégis itt vagyok, hogy beismerjem, hogy én vagyok az a személy, aki felelős a transzparens meggyújtásáért.” – írta Tarrio.

“Nem gyűlöletből tettem,… hanem szeretetből. A jel felgyújtása nem szólt fajról, vallásról vagy politikai ideológiáról, hanem egy rasszista mozgalomról, mely terrorizálta ennek az országnak a polgárait.” – folytatta.

“Gyűlölet a szívemben egyedül a kommunizmus és egy autoriter zsarnoki kormányzás ellen van bennem. A Black Lives Matter egy marxista mozgalom. Nem valakinek a bőrszínéről van szó! Gyertek és kapjatok el, ha úgy érzitek, hogy amit tettem, az rossz!” – üzente.

Arról nem esik szó érdekes módon, hogy vajon a nemzeti zászló felgyújtása, vagy Make Again Great America-transzparensek, Trump-támogató szimbólumok felgyújtása akkor nem gyűlölet-bűncselekmény, mert nem hallottunk arról, hogy emiatt a BLM vagy az Antifa tagjai ellen körözést adtak volna ki…

Forrás: Rt.com nyomán Vilaghelyzete.com

Check Also

Conte távozását követelik az olasz parlamentben

Az olasz kormányfő korábban bejelentette, hogy nem készül lemondásra. Az országnak okozott kárnak nevezte a …