2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Trump: "Ha nem tudunk pokoli módon harcolni, akkor a végén nem lesz országunk, amiért harcolhatunk"

Ezekben az órákban gigatüntetés zajlik Donald Trump mellett. Washingtonban több tízezres tömeg jött össze, hogy felemeljék szavukat a csalás miatt.Trump fia is felszólalt, elmondta, hogy
a republikánusok ma hősök lehetnek, de nullák is.
Kimberly Guilfoyle:
Donald Trump elnök volt a legátalakítóbb és leghatásosabb elnök, amit ez a hihetetlen ország valaha látott.
Donald Trump elmondta: "több százezer szavazattal vezettük Pennsylvania-t, Michigant és Georgia-t, majd késő este vagy kora reggel is, aztán bumm, jöttek ezek a baromságok"!

President Donald Trump: "we were leading Pennsylvania, Michigan, Georgia by hundreds of thousands of votes, and then late in the evening or early in the morning, boom, these explosions of bullshit"!

-- Tommy Robinson TommyRobinson Wednesday, January 6, 2021
"Remélem, hogy Mike helyesen fog cselekedni! Remélem, remélem! Mert ha Mike Pence helyesen cselekszik, megnyerjük a választásokat. Ez hazánk első számú, vagy bizonyosan az egyik legfontosabb alkotmányjogászától származik. Abszolút joga van hozzá."
"Soha nem adjuk fel!"

President Donald Trump:"We will never give up, we will never concede.. ..Our country has had enough. We will not take it anymore."

-- Tommy Robinson TommyRobinson Wednesday, January 6, 2021
Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő elemezte a helyzetet:
Az elnök nagyszerű dolgokat mondott, olyanokat, amiket nekünk is meg kell szívlelni jövőre a választásokkor: "Túl tisztelettudóak vagyunk az ellenségeinkkel, pedig nem kellene... Ha nem tudunk pokoli mód harcolni, akkor a végén nem lesz országunk, amiért harcolhatunk..." A radikális balliberális oldal itt is el fog követni mindent, hogy elmozdítsák kormányunkat, ebben biztosak lehetünk. Fake news, azaz álhírek, hazudozás és káoszkeltés minden fronton, a választók manipulálása a szociális médiumokban . Legyen Amerika egy példája annak, hogy mire készüljünk 2022-ben.
Az elnök beszéde után a tömeg megtámadta a Capitolium épületét.EBBEN A CIKKÜNKBEN LÁTHATÓ!A tüntetők keresztet állítottak a Capitolium elé:    
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató