FeGyőr szerint több millió ember áll mögöttük, és reméli, hogy a jobboldali szavazók elviselik majd a vereséget

Kígyóvállú Bandinak megint a bilibe lóg a kezecskéje. 

A Momentum a következő hónapokban fog előállni a miniszterelnök-jelöltjével. Fekete-Győr András szerint a közös miniszterelnök-jelölt feladata lesz csatarendbe állítani az ellenzéki pártokat, biztosítani az összefogást a kormányzásban.

A Momentum javaslata volt a teljes körű előválasztás, egy új generációit képviselnek (Gyurcsányékkal összefogva – a szerk.) , amellett vannak, hogy az emberek mind a jelöltekről, mind a pártokról tudjanak szavazni.

A politikus visszaemlékezett, hogy 2018-ban százezrek vonultak az utcákra, mert azt érezték, hogy el lett csalva a választás. (ha összeadjuk a tucatnyi tüntetéseket, akkor igaz: százezrek vonultak – a szerk.)

2022-ben nem tudja, mi lesz, azt tudja, hogy nyerni fog az ellenzék. Az, hogy hogyan fog reagálni Orbán Viktor, átadja-e a hatalmat, az rá van bízva. Az ellenzéki szavazók tisztelettel viselték a vereséget, reméli, hogy a jobboldali szavazók is így fognak tenni.

Fekete-Győr hangsúlyozta, hogy több millió ember áll mögöttük, nincs az összefogásból visszaút, a választók is ezt akarják, ezt tartják szem előtt. Ez az összefogás működni fog, mert az emberek azt akarják, hogy működjön.

Az előválasztás szerinte arra kiváló lehetőség, hogy a pártok mérlegre tegyék a különbségeket, és a választók ezek közül dönthetnek. Az új miniszterelnök-jelölt feladata lesz csatarendbe állítani az ellenzéket. Azt is elmondta, hogy a Momentum a következő hónapokban áll elő a miniszterelnök-jelöltjével.

 

Check Also

Itt van Kamu Geriék legújabb botránya: elszúrták a reklámtendert, 4 milliárdot bukik a főváros

A főpolgármester korábban megakadályozta, hogy a JCDecaux nyerjen a tenderen. Bár a főváros azóta meggondolta …