2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Lobogtassátok a szivárványos zászlókat, a kurva anyátokat! - 24 éves muszlim volt a würzburgi mészáros

2015-ben érkezett az afrikai a kontinensünkre. 

Tombol az "álprobléma" Európában, a szutyok németek meg a szivárványos zászlajaikat lobogtatják.

A felvétel Münchenben készült, így fogadták a németek a magyar drukkereket (Réti Zsolt fotója)

 

Miközben a pandémia letarolta a földrészt, és az EU belebukott a válságkezelésbe, elkezdtek az LMBTQ jogokkal támadni minket magyarokat. Még az illegális bevándorlás megállításáért sem kértek bocsánatot, sőt minket vesznek elő mindenféle szankciókkal...

Mint ismert, tegnap Németországban egy késsel felfegyverkezett szomáliai bevándorló esett neki a járőkelőknek. 3 ember meghalt, 6 megsebesült.

"Allah Akbar!"

felkiáltással rontott rá az emberekre.

A Bild azt írja, hogy a szomáliai migráns 17 órakor egyszerűen besétált egy Woolworth szupermarketbe, ahol ellopott egy kést. Ezután kiment az utcára és gyilkolni kezdett.

Joachim Herrmann bajor tartományi belügyminiszter megerősítette, hogy

A TÁMADÓ 24 ÉVES, SZOMÁLIAI FÉRFI. 2015 ÓTA ÉLT WÜRZBURGBAN - VAGYIS AZ ELSŐ NAGY MIGRÁNSÁRADATTAL ÉRKEZETT, AMIKOR NÉMETORSZÁG ELLENŐRIZETLENÜL ENGEDTE BE TÖMEGÉVEL A KÖZEL-KELETI ÉS AFRIKAI MENEDÉKKÉRŐKET.

A bajorok, ők azok, akik a magyar szurkolókat vegzálták. Idézzük fel Deutsch Tamás mondatait:

Ha a német hatóságok 2015 környéken csak fele olyan szigorúsággal jártak volna el a Németországba beözönlő illegális bevándorlókkal szemben, mint amilyen módszeresen zaklatták tegnap a magyar szurkolókat, nos akkor számtalan német ember életét menthették volna meg a migránsok által utóbb elkövettet terrorcselekmények megelőzésével.
Ennyi.

Az is kiderült, hogy a terroristát már ismerték a hatóságok.  

Alig tudták ártalmatlanítani a kemény német rendőrök, akik a szurkolóinkkal karakánul fel tudtak lépni...

Aztán - nehogy bajuk legyen, valami rasszista bélyeget kapjanak - végül lábon lőtték a zsaruk a szomáliai késelőt.

A rendőrség még nem minősítette terrortámadásnak a történteket, de - ahogy azt a Die Welt is megjegyzi - a felvételek alapján a férfi láthatóan véletlenszerűen, találomra támadt az emberekre, vagyis ez alapján valószínűleg erről lehet szó. Erre utal, hogy a Bayerische Rundfunk már arról ír, hogy a támadó mentálisan zavart - a nyugat-európai hatóságok és sajtó ezzel szokták mentegetni a terrortámadásokat elkövető migránsokat.

Majdnem napra pontosan öt évvel ezelőtt, 2016. július 18-án négy ember súlyosan megsérült egy vonaton Würzburgban, amikor egy 17 éves afgán migráns baltával és késsel támadta meg az utasokat. Ezután elmenekült, megtámadott egy sétáló nőt, végül a rendőrség lelőtte.

Forrás: Origo nyomán

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató