2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Gaudi a Hír TV-ben: "Magyarország egy erős bástya, és ezt a bástyát szeretnék bevenni"

"A normalitás és gyermekeink védelmében" címmel hirdette meg demonstrációját a European Patriots Unite, amit a Budapest Pride felvonulás napján, július 24-én tartanak meg 14 órától az Andrássy út-Bajcsy-Zsilinszky út sarkán.  

Ezt aznap 15 órától a Fővám téren egy másik hazafias normalitáspárti tüntetés követ és a sort 16 órai kezdettel a Döbrentei téren tartandó gyermek- és családvédő demonstráció zárja. Az eseményről és a részletekről itt számolt be portálunk. 

A Magyarország élőben vendége dr. Gaudi-Nagy Tamás, az Egyesület elnökségi tagja és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője  volt, aki méltatta a gyermekek védelmét szolgáló törvényt, büntetőjogi szanciókat és kemény végrehajtást szorgalmazott, ismertette a  holnapi normalitáspárti tüntetéseket és a Nemzeti Jogvédő Szolgálatnak a  Pride vonulás megtiltása, korlátozása érdekében a budapesti rendőrfőkapitányhoz  benyújtott közérdekű indítványát.

Gaudi hangsúlyozta, itt az ideje, hogy most már az Alaptörvény és a gyermekvédelmi, családvédelmi törvény ellenes erőket kellene elszámoltatni.

Ahogyan az ügyvezető fogalmazott, egy ilyen rendezvény esetén mások jogainak és szabadságának sérelme, továbbá a magán és családi jogához való sérelme vagy emberi méltóságának a megsértése, valamint kiskorúak veszélyeztetése is fennállhat.

Gaudi-Nagy Tamás felhívta a figyelmet arra, hogy amennyiben a deviancia melletti felvonulást a rendőrség nem korlátozza, akkor önkéntes, hazafias civilek fogják monitorozni az eseményt és figyelik majd azt, hogy lesznek-e olyanok, akik kiskorúval jelennek meg a rendezvényen, mert azok megvalósíthatják a kiskorú veszélyeztetésének bűntettét.

Ahhoz, hogy a nagy nyilvánosság előtt megjelenő devianciát féken lehessen tartani, Gaudi-Nagy Tamás még határozottabb törvényalkotást és összehangoltabb műveletet szorgalmaz a végrehajtásban.

"Magyarország egy erős bástya, és ezt a bástyát szeretnék bevenni"

- mondta többek között a nemzeti jogvédő.

 

A teljes interjú itt megtekinthető:

 

 

 

Nóra - Vadhajtások.hu

 

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató