2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Beindult a kampány: szerdán a szemkilövető Gyurcsány és az áruló Jákob együtt fog haknizni

Szerdán egyszerre lesz Szegeden Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter – előválasztási nagyüzem kezdődik.

Gyurcsány felesége tegnap tartotta a kampányindító beszédét és bejelentette, hogy szeptember 22-én megy el a városba, éppen az előválasztási kampány finisében, aki szintén a Széchenyi téren találkozik a moslék választóival és szimpatizánsaival. 

Gyurcsány Ferenccel egy napon, augusztus 25-én vendégeskedik Szegeden Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök jelöltje – jelentette be Tóth Péter a párt helyi országgyűlési képviselő-jelöltje, aki a választókerületi kampányba fog ezúttal besegíteni a helyi jobbikosnak. 

Arról a Tóthról van szó, aki  korábban arról posztolt, hogy Csongrád megye egyetlen iskolájában sem kértek zsidó hitoktatást, Tóth Péter megköszönte a jobbikos "harcostársai" munkáját. A Tavares-jelentéssel összefüggésben pedig azt írta a jobbikos megyei elnök, hogy „a bibsi portugálnak sincs jobb dolga, mint minket lehúzni". Tóth a homoszexuálisokról is gyűlölködő és gyalázkodó kijelentéseket tett korábban: „A végsőkig harcolunk a liberális söpredék és a genetikai hulladékok ellen" – jelentette ki Tóth 2013-ban a budapesti Pride felvonulás kapcsán. 

Tóth egyelőre élvezi a gyurcsányista moslék bizalmát, azonban hasonló dolgokba bukott bele a jobbikos Bíró László. Neki "az volt a bűne", hogy Gyurcsányt mocskolta. Vissza is kellett lépnie az előválasztástól...

Másrészt ideillik a Jobbik Alapító Nyilatkozata:

A Jobbik Magyarországért Mozgalom előtt álló elsődleges feladat a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból. A Parlamentben a mindenkori jobboldali kormány lelkiismerete kívánunk lenni.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató