2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Dániel Péter bejelentette: ő az Ördög Ügyvédje

Miután Czeglédy Csaba tagadja, hogy ő lenne az „ördög ügyvédje”, az Izraelben élő ügyvéd, Dániel Péter magára vállalta a titokzatos szivárogtató szerepét.

„Egyszerre nevetséges és felháborító, amit az orbáni diktatúra hatóságai, Polt Péter ügyészsége és a TEK dilettáns, ostoba pribékjei művelnek. Hiszen már hosszú ideje pontosan tudják, hogy én vagyok az "ördög ügyvédje", de ennek ellenére ártatlan emberekből próbálnak bűnbakot csinálni” – állítja a baloldali ügyvéd, aki már korábban is számtalan hasonlóan meredek kijelentést tett. 

Először Keserű Sándorra, most pedig Czeglédy Csabára próbálják ráverni ezt a balhét.... helyettem. Miért?”

– teszi fel a költői kérdést Dániel Péter, aki szerint azért, „mert Izrael engem nem ad ki, többszöri kérésük ellenére sem. Ezért máson próbálják elverni a port ebben az ügyben... is. Ez újabb szánalmas pótcselekvés és persze durva jogsértés is Orbánék részéről!” – írja Dániel, aki korábban már egy Photoshoppal készített halott gólyát ábrázoló képet nyújtott be annak bizonyítékaként, hogy Semjén Zsolt védett állatokat lő le, aki beperelte hamis állításai miatt.

Az önjelölt „Ördög Ügyvédjének”, akit egy elhíresült felvételen épp Gyurcsány Ferenc sodor arrébb, becsületsértő és hamis megjegyzései ellen korábban Pajor Tamás is felszólalt.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató