2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Olcsó buzibárban érte a halál a DK-politikusát

Népszerű szórakozóhelyként hirdeti magát a Bananon klub, ami frekventált helyen, Róma központjában, a San Giovanni metrómegállóhoz közeli mellékutcában, bérházak között, egy vendéglő szomszédságában található. Most már arról is híres, hogy itt lelte halálát szilveszterkor Homonnay Gergely, a DK aktivistája.

A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. Olasz sajtóértesülések szerint többfajta kábítószergyanús anyagot is találtak nála, a kommentelők elmondása alapján ismert volt róla, hogy

rendszeres drogfogyasztó.

 Hozzátették: különösen kedvelt egy kétféle kábítószerből álló, veszélyes koktélt.

Erre utalnak a neten megjelent kommentek is. Többen állítják, hogy ismerősei körében köztudott volt, hogy Homonnay rendszeres drogfogyasztó. „Minden szexbulin szét volt esve, imádott mindent” – írta egy ismerős.

A Corriere della Sera napilap közölte, hogy Luca Guerzoni ügyész a helyszínen talált drogok miatt bűnügyi nyomozást rendelt el (a kábítószer terjesztése Olaszországban is bűncselekmény, meg akarják találni a dílert, akitől Homonnay a drogot vette). A csendőrség jelenleg Homonnay telefonbeszélgetéseit vizsgálja át. 

Mint az Origo írja, a Gina néven ismert GHB-t nagyon könnyű túladagolni, már 2 gramm felett kialakulhat a mélyalvás, sőt, az eszméletvesztés és az életveszélyes állapot is.

A most elhunyt hungarofób Homonnay személyesen is közel állt a Gyurcsány családhoz, gyakran fotózkodtak együtt, az aktivista a DK legutóbbi kongresszusán vezérszónoki szerepet is kapott.

Szilveszterkor ő is vendége volt a klubnak, ahol széles italválaszték mellett hidromasszázs-medence, a víz tetején úszó labdákkal, társkereső játékok, a szerelmeseknek pedig privát kabinok is a rendelkezésére állnak.



Az összejöveteleket péntek esténként tartják, célja az ismerkedés, a vállalkozó kedvűeknek randevút is szerveznek, mindezt wellnessprogramokkal körítve.

A témával kapcsolatban itt írtuk meg a véelményünket.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató