2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Makizaj a vadhajtások.hu minden olvasójának 5 millió forinttal tartozik

Ötmillió forinttal tartozik nekem Márki-Zay Péter!- írja Kovács András a Facebook-oldalán.

A baloldali listavezető azt mondta kedd este, ötmillió forintot ajánl fel azért cserébe, ha valaki vele kapcsolatban a következő állításokat bebizonyítja:

- megszüntetné a rezsicsökkentést,

- beengedné az országba a migránsokat,

- fizetőssé tenné az egészségügyet,

- Indiába küldené műtétre a magyar embereket, és

- bezáratna sürgősségi osztályokat és szülészeteket.

Nézzük is:

„Az a baj ezekkel a felelőtlen lépésekkel, mint a rezsicsökkentés is, hogy ezeket nagyon könnyű megígérni, megadni, és rendkívül nehéz megszüntetni”. Aki így beszél a rezsicsökkentésről, az bizony megszüntetné ezt a lépést.

"A nagyszámú, egy időben történő bevándorlás összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorol egy adott térség gazdasági fejlődésére." Aki így beszél a migrációról, az bizony beengedné az illegális bevándorlókat.

„Álszentség lenne azt mondani, hogy az egészségügy nem üzlet, nincs olyan, hogy ingyenes egészségügy, ez egy illúzió”. Aki így beszél, az bizony fizetőssé tenné az egészségügyet.

„Vannak olyan speciális kezelések, amit önök nem akarják, hogy Makóra vigyék önöket. Az amerikaiak a szemműtétek bizonyos fajtájára, ami a zöldhályoghoz hasonlóan nagyon ritka szembetegségek, inkább az amerikai biztosító is azt mondja, hogy menjen el, adok egy repülőjegyet, menjen el Indiába”. Aki így beszél, az bizony Indiába küldené a magyar betegeket.

"Igenis el kell fogadni, hogy sürgősségi, vagy éppen szülészeti ellátás ne legyen a vidéki városokban, vagy akár falvakban élők közelében”. Aki így beszél, az bizony be akarja zárni a sürgősségi osztályokat és szülészeteket!


Tisztelt Márki-Zay Péter várom az ötmillió forintot! Ha kell küldöm a számlaszámomat!- zárul a poszt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató