2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Rakétatámadással fenyegette a Parlamentet egy magyar nő

A fenyegetőző magyar nő a kihallgatásán azt mondta, ő csak szórakoztató felvételeket készít, ám a budapesti rendőrök nem vették a humort, és őrizetbe vették.

A rendőrségi közleményben leírtak szerint egy magyar nő 2023. január 7-én rakétatámadással fenyegette a Parlamentet a legnagyobb videómegosztó portálon. A videóra másnap figyelt fel egy férfi, aki értesítette a rendőrséget.

Végül közveszéllyel fenyegetés bűntett miatt rendeltek el nyomozást, majd azt követően, hogy azonosították a felvétel feltöltőjét, aki nem a bejelentett lakcímén és vélt tartózkodási helyein volt, telefonon elérték.

A nő azt mondta, hogy külföldön van, a fővárosi rendőrök azonban aznap este a Nyugati pályaudvaron fogták el. A 41 éves K. Mercédeszt a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságon január 8-án közveszéllyel fenyegetés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették – írja a police.hu.

A gyanúsított tagadta a bűncselekmény elkövetését, azt mondta, ő csak szórakoztató jelleggel készíti a videóit. Mivel elfogásakor néhány gramm kábítószergyanús anyagot találtak nála, emiatt is eljárás indult.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató