2024. május 08. - Mihály
EUR : 389.62
USD : 361.8
Időjárás ikon21°15°

Tinik késeltek meg egy 16 éves transznemű lányt egy angliai falu parkjában

Letartóztattak egy 15 éves fiút és egy 15 éves lányt egy 16 éves "transznemű lány" meggyilkolásának gyanúja miatt. A "lányt" egy angliai falu parkjában késelték halára.



Brianna Ghey-t szombaton találták meg a 11 ezer fős Culcheth-ben található Linear Parkban. A mentőket koradélután hívták ki, miután a lányra szúrt sebekkel, egy ösvényen fekve bukkantak rá. Brianna transznemű lány volt, de a nyomozók szerint nincs bizonyíték arra, hogy meggyilkolása gyűlölet-bűncselekmény lett volna és a transzneműségéhez lenne köthető.

A Daily Mail ugyanakkor azt írja, hogy a rendőrség szerint a lány „célzott támadás” áldozata lett. A rendőrség szerint egyelőre még korai megmondani, mit csinált a lány a környéken, és több más körülmény sem tisztázott, például, hogy a tinédzser ismerte-e a támadóit. Az esetet a nyomozók vizsgálják, a gyilkos fegyver egyelőre nem került elő.

A 16 éves lányt a közösségi médiában sokan gyászolják, többen „édes angyalként” és „gyönyörű lányként” méltatják. A rendőrség tájékoztatása szerint a letartóztatott tinédzserek a környékről származnak, őrizetbe vették őket – írja a BBC.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató