2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Azahriah "nem politizál", de azért már 2026-ra szervezkedik

A telexnél járt a Pressman bohóca.

Az "énekes" beszélt az influenszer-tüntetésről (éppen Mexikóban járt, annyira aggódott a gyerekekért), Orbánról, és a 2026-os terveiről.

A tüntetésről azt mondta,

Azért ennyi emberre még én se számítottam, meg senki se.

Ugyanakkor szerinte a köztévé úgy kezelte a tüntetést, mint egy ellenzéki megmozdulást. (Mivel minden politikai párt felvonult, a főszónok Pottyondy a Momentum tagja volt, illetve VV Zsoltika szintén az ellenzéki politikusokkal csevegett a kis foteljében)

Szerinte a közmédiában úgy kell az ilyen ügyeket tálalni, hogy úgy tűnjön, „vagy semmilyen jelentősége nincsen, vagy nagyon veszélyes. Ebben az esetben jobb volt azt mondani, hogy kevesebben voltak, mert az távolabb áll az igazságtól, és az mindig hasznosabb.”

A műsorvezető arra a kijelentésére, hogy nem politikai tüntetésről volt szó (hiszen a téma a gyerekvédelem volt), azt felelte: „Politikainak politikai volt, csak nem pártszerveződés.” Ugyanakkor úgy véli, általában az országban szükség lenne valamiféle ellenzéki politikai szerveződésre is:

Kéne, hogy legyen valami alternatíva, ami már most elkezdődik, és két év alatt, a választásig kiforrja magát, mert amíg ez nincs, semmi félnivalója nincs a kormánynak.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató