Vadhajtások

Agyhalál Székesfehérváron: 70 ember volt ma a “többség”

Tüntetők “tömege” Székesfehérvár belvárosában

Senkinek nem kellett kikerülnie a belvárost és lemondania egy kellemes, esti sétáról a tömegtől tartva a mára hirdetett ellenzéki tüntetés miatt. A “mi vagyunk a többség” értelmiségi társaság valóban összegyűlt az Országalmánál ma este.

Őszintén megmondom a kislányom óvodás vegyes csoportja jutott először eszembe. Ott volt az, hogy előfordult 3 és 6 éves kisgyerek csupa vegyes társaság akik gyakran összevesztek, nem szerették egymást de ha arról volt szó, hogy összefogjanak a konyhás néni ellen mert nem a kedvencüket főzte akkor összefogtak…látszólag.. Itt is volt ma jobbikos, dk-s, mszp-s tüntető, kb. annyian voltak ahány párt van a bal oldalon. Lobogott az eu zászló is (a kép bal oldalán látható ) már csak azt vártam, hogy mikor gyújtanak tábor tüzet és énekelik együtt a “börtön ablakában” dalt. Természetesen a legfontosabb az, hogy a demokráciáért és a szólásszabadságért tüntettek.

Mert az bizony Magyarországon szerintük nincs.

De senki ne féljen mert a stabil és pár tíz emberből álló ellenzéki tábor ha kell minden héten összeborul hétvégente és hazafiasan kiabálják, hogy “monnyon le! Csalás volt! Vona Gábor az igazi miniszter elnök! Gyurcsánnyal megcsináljuk! ”

Ahogy a szavazó fülkékben, úgy ma este sem sikerült a kormányváltás de azért éljen a jobbik-mszp-dk-lmp koalíció!

Vadhajtások