2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Borul a sz@r a Jobbikban | Lassan megbicskázzák egymást | Volnert ma ki is b@szhatják a csicskapártból

Már nem csak lötyög a szar a Lyobbikban, hanem lassan "vér is folyni fog". Bevadultak Jánosék, illetve délelőtt ahogyan megírtuk, Jani kipakolt.Bedurvultak az események a délutáni órákra, ugyanis rendkívüli frakcióülést jelentett be a csicskapár.Ennyit közöltek a sajtóval: A Jobbik parlamenti képviselőcsoportja ma délután rendkívüli frakcióülést tart. Az eseményt követően sajtótájékoztatón számolunk be a frakcióülés döntéseiről.Szabó Gábor szerint Volner valótlanságokat állít:Volner levelére Szabó Gábor pártigazgató reagált, utóbbit a jobbikos Ander Balázs hozott nyilvánosságra közösségi oldalán. Szabó arról ír, Volner valótlanságokat állít, hiszen állítása szerint a DK-val és MSZP-vel még önkormányzati szinten sem tartják elképzelhetőnek az együttműködést. Ráadásul még az is vita tárgyát képezi, hogy az LMP-vel mennyire lehetséges önkormányzati szinten összefogni. Szabó szerint hazugság az is, hogy a májusi tisztújító kongresszus óta a tagság jelentős része kilépett volna, mivel kevesebb, mint a tagok hét százaléka lépett ki.
A Jobbikban sokan úgy láttuk, hogy a múlt heti nagyon jól sikerült, lélekvisszaadó kongresszus és az egyhangúlag elfogadott Nemzeti Ellenállásról szóló kiáltvány elfogadása után, végre teljes figyelmünkkel a munkára, az építkezésre és az 1,3 millió szavazónk képviseletére tudunk majd koncentrálni
-fogalmazott, hozzátéve, szerinte valakik „nem nézték jó szemmel, és minden eszközzel meg akarják akadályozni a Jobbik talpraállását és újbóli erősödését.”
A Jobbik péntek délután rendkívüli frakcióülést tart, amelyet követően sajtótájékoztatón számolnak be annak eredményéről.
Mindeközben megérkezett a csicskapárt jelenlegi elnöke is, a Vadbookján cibálja Volnert. Kemény dolgokat állít Jankóról, körülbelül azt, hogy besúgó lett Jankó a 40 lájkos posztjában. Alább a bejegyzése:Jankót ma a csicskapártból, akár ki is baszhatják. Meglátjuk, mindenesetre mi élvezzük.Vadhajtások.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató