Vadhajtások

Botrány! Kitiltották David Icke-t az ELTE-ről

Drábik János oldalán olvasható:

Az ELTE kitiltotta a David Icke rendezvényt a balliberális index.hu kérésére!

Természetesen a kommentírás lehetőségét előre letiltották: a szólásszabadságért mindig reszketve aggódó balliberálisok sosem szeretik a kritikát, a másként gondolkodók megnyilvánulását!

David Icke, a világhírű és Magyarországon is nagyon népszerű leleplező előadó 30 éves munkássága során először jár Hazánkban: október 19-én pénteken! Élő magyar nyelvű szinkrontolmácsolással!

Ami nekünk magyaroknak Drábik János, az a világnak David Icke, a világ legismertebb leleplezője, ébresztője (magyar könyvei és videói a bejegyzés végén)

Kik állnak a modern kori rabszolgatartás mögött? Kik irányítják a világot, kik döntenek emberek milliárdjainak sorsáról?

David Icke az összeesküvés valóságok felfedésével ráébreszti az embereket arra, hogy a globális Rendszert ők maguk tartják fenn egészen addig, amíg folyamatosan úgy döntenek, hogy a megszokott módon működtetik a Rendszert: azaz úgy, ahogyan azt a Rendszer szeretné. Minél nagyobb a tudatlanság, annál mélyebbre süllyesztik az emberiséget.

David Icke és Jakab István beszélgetése a VNTV-n:

 

David Icke 2018. október 19-én pénteken Magyarországra látogat. Európai turnéjának magyarországi helyszíne egyelőre nem ismert, hamarosan tájékoztatunk mindenkit…

MAGYAR DAVID ICKE VIDEÓK:

>> David Icke – Emberi faj emelkedj fel – Ébred már az oroszlán: 4 órás magyar feliratos videóelőadás

>> Az EzVanKiadó lefordította magyarra David Icke európai migránshelyzetről szóló 1 órás előadását, annak átfogó nagyképéről, benne Amerika szándékaival.

>> David Icke Brexit-ről és Európa eljövendő széteséséről szóló 1.5 órás videóját is lefordították magyarra.

>> David Icke – ISIS és a III. világháború

>> David Icke a Szilícium-völgyben