2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

A bíróság szabadlábra helyezte volna a "badacsonyi gyilkológépet", az ügyészség azonban fellebbezett

Meghosszabbították a badacsonyi gyilkossággal vádolt férfiak letartóztatását.A Veszprém Megyei Főügyészség a letartóztatás ismételt meghosszabbítását indítványozta a badacsonyi halált okozó testi sértés ügyében. A Veszprémi Járásbíróság az egyik gyanúsított esetében az indítványnak helyt adott, míg társával szemben – enyhébb kényszerintézkedésként – bűnügyi felügyeletet rendelt el. Az ügyészség fellebbezése nyomán a Veszprémi Törvényszék a döntést megváltoztatta, és a gyanúsított letartóztatását meghosszabbította.

Ittasan verték az áldozatot

Az ügyben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntette miatt folytat nyomozást két gyanúsítottal szemben, akik a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsíthatók, hogy 2018. szeptember elején ittasan, egy vita során testszerte ütötték- rúgták a sértettet, aki a földre kerülve eszméletét vesztette, és a helyszínen elhunyt.

Döntött a bíróság

A járásbíróság az egyik gyanúsított esetében a meghozatala napján véglegessé vált végzésében a letartóztatás meghosszabbításáról rendelkezett, azonban a társa kapcsán elegendőnek látta a bűnügyi felügyelet alkalmazását. Az ügyészség a döntés ellen fellebbezéssel élt, amelynek a másodfokon eljáró bíróság helyt adott. A törvényszék az ügyészi állásponttal egyezően úgy értékelte, hogy a gyanúsítottal szemben a súlyosabb kényszerintézkedést megalapozó többletfeltételek továbbra is fennállnak.Forrás: Veol.hu

Toroczkaiék újra vonulnak, ha szabadon engedik a gyilkosokat

A Mi Hazánk elnöke írt a legnagyobb közösségi oldalon: Emlékeztek/emlékeznek még a badacsonyi borász meggyilkolására? Amikor a helyi barátaim megállították a két belső migráns gyilkológépet, ezért azok, miután agyonverték a fiatal borászt, már nem tudtak másokban is kárt tenni? A bíróság most szabadlábra akarta helyezni az egyik állatot. A Mi Hazánk ezért is akarja rendbe tenni az egész igazságügyi rendszert Magyarországon, valamint rendet akarunk a cigánytelepeken, és a Mi Hazánk ezért is nyújtott be törvényjavaslatot annak érdekében, hogy a lincselés is szerepeljen a Btk.-ban.
Ha kiengedik valamelyik gyilkológépet, újra vonulunk.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató