2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Még a svéd kommentelők is kiosztották a hazánkat "nácizó" miniszterasszonyt

Az már beszédes, ha Annika Strandhäll-t szétszedik a saját Twitter posztja alatt...

 „Ami Magyarországon történik, az riasztó. Orbán azt akarja, hogy több „tiszta származású” magyar gyerek szülessen. Ez a politika a 30-as évektől bűzlik, és mint jobboldali populista ködösítenie kell, hogy eltakarja azt, amit egy ilyen politika csinál az önállósággal, amiért a nők küzdöttek.”  
A svéd definicióban az „äkta” szónak itt kizárólag rasszista értelme van ebben a mondatban. Tehát „tiszta” magyar gyerekeket akar Orbán Viktor.  A svéd gyakorlat szerint idézőjelbe tesszük azt, ami ténylegesen elhangzott és tudjuk is azt bizonyítani. Kétségkívül a svéd „äkta” szó ebben a szövegközegben a „tiszta, eredeti, illetve ha hozzátesszük a helyes értelmezését, „fajtiszta” magyar gyermekekről beszélt, amelyet Orbán Viktor személyéhez kötött - írta a Gondola.hu.
Ez annyira szerencsétlen kijelentés volt, hogy a Twitter posztja alatt még a svéd kommentelők is szétszedték Strandhallt. Ezek közül néhányat lefordítottunk:
Tage Erlander forogna a sírjában, ha látná mit műveltél Svédországgal
Erlander nem függött 100 000 muszlim szavazattól
Västerås-ban mintegy 60 szomáliai nő van, akiknek átlagosan 5 gyermeke van, de talán 10 gyermeket szeretne. Ezek a nők nem lehetnek svédek. Szerinted ez előnyösebb?
De elfogadjuk, hogy nem minden ország akar multikulturalizmust.
Na, de ez tényleg szörnyű! A magyar fehér gyerekek a bevándorló gyermekek helyett. Vegyen példát Orbantól, pontosan azt teszi, amit Svédországban akarunk.
Biztosíthatom Önöket, hogy miniszterünk nem fog sietve bocsánatot kérni, de én szeretnék bocsánatot kérni az Ő nevében, és biztosítani, hogy a svéd emberek nem osztják a véleményét. Svédország jelenleg a súlyos identitásválság és a nem megfelelő parlamenti képviselet miatt szenved
Haladó nők? Az antidepresszáns gyógyszereket sokan nyomatják, és úgy gondolják, hogy a biztosítási alapban a karrier jobb, mint a saját gyermekeik...
Szociáldemokrata = SzOCIOPATa
Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató