2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Botrány Varsóban: A Legia szurkolók és a sportolónő után egy lengyel rapper is felszólalt az LMBTQ ellen

Múlt héten robbant a szivárványbomba a lengyel fővárosban, miután a város vezetése megegyezett a helyi LMBTQ társasággal, hogy mindenben segítik a homoszexuálisokat tömörítő szervezet tagjait.

Kiverte a biztosítékot a lengyeleknél Rafał Trzaskowski, Varsó elnöke által aláírt LGBT plus kártya.

Ez a projekt többek között érintheti egyes általános iskolák bizonyos osztályainak bevezetését az LMBTQ rejtelmeibe illetve a szexuális irányultságuk miatt üldöztetett személyek számára ad kedvezményeket.

Az első híresség, aki fellépett a deviáns ötlet ellen, az Zofia Klepacka, szörf világbajnok volt. Ő elmondta, hogy a nagyapja nem az LMBTQ-ért harcolt a Varsói Felkelésben.

https://www.vadhajtasok.hu/2019/02/23/a-lengyel-sportolono-biralta-az-lmbtq-t-a-nagyapam-vajon-ezert-harcolt-a-felkelesben/

A Legia Varsó szurkolói is kifejezték az elégedetlenségüket az üggyel kapcsolatban és megvédték a sportolónőt, aki bírálta a döntést.

https://www.vadhajtasok.hu/2019/03/02/a-legia-varso-szurkoloi-kiallnak-a-zofia-klepacka-mellet-aki-biralta-a-lmbtq-egyesuletet/

Természetesen nem maradhatott el a szurkolóktól való rettegés.

A Legia Varsó fanatikusai felbosszantották Pawel Rabiejt, Varsó alelnökét. Ő a Twitteren szólalt fel a huliganizmus és a gyűlölet ellen.

Köszönöm mindenkinek, aki elítélte szurkolók gyűlölködését. Felháborított Bennünket a botrányos kiírásuk amit az elmúlt mérkőzésen mutattak be - és sokan voltak! Örülök, hogy Varsó erősen elítéli a huliganizmust és felszólalt a gyűlölet ellen!

Majd jött Tau, a népszerű, szókimondó rapper.

Tau, aki az utolsó videójában rámutatott az új szabályozásban foglalt elképzelésekre kijelentette:

"Ez már nem vicc, forr a vér az ereinkben, a szentek megfordulnak a sírokban és a lengyel hősök is"

Tau példákat sorolt fel, hogy miért is ellenzi a projektet, és elmondta a véleményét a gyerekeket érintő szexuális nevelési órákban megvitatandó témákról.

"Ezek obszcén, undorító dolgok, amelyek azt mutatják, hogy egyes csoportok a szexuális nevelést iskoláinkra akarják kényszeríteni. Többek között azt akarják, hogy tanítsák gyermekeinknek a maszturbációt, a fogamzásgátlást. Azt akarják, hogy a feneküket mutogassák, és mesterséges péniszek meg vaginák legyenek"

- mondta.

A rapper kérte a Facebook oldalának kedvelőit, hogy osszák meg a videóját és csatlakozzanak a felhívásához az ilyen típusú projektek ellen.

"És ez nem vicc, ez történik a Nyugaton. Ezért kell most együtt mozgósítanunk, teljes mobilizációra van szükség. Ossza meg ezt a videót, ossza meg egy petíciót, ismerje meg ezeket az embereket. Ha nem hagyjuk abba ezeket a projekteket, akkor olyan dolgok fognak történni, ami nyugaton. A piszkos mancsukat helyezik a lengyel gyermekeinkre. És ezt nem engedhetjük meg!  - fejezte be mondanivalóját a zenész.

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató