Vadhajtások

A Mi Hazánk megtartotta I. kongresszusát: egy tiszta és soha meg nem alkuvó nemzeti erő győzelemre van ítélve

Az embereknek bizonyíték kell, mert elvesztették a hitüket, ezért látniuk kell, hogy a Mi Hazánk Mozgalom tagjai mindenhol jelen vannak, dolgoznak és mozgalmi jelleggel, önerőből is bátran szembe mennek a magyar népet veszélyeztetőkkel, legyen az migráns, vagy cigánybűnöző – fogalmazott Toroczkai László, a mozgalom elnöke szombaton a Csongrád megyei Ásotthalmon.

Novák Előd alelnök, Dúró Dóra elnökhelyettes, független országgyűlési képviselő, Toroczkai László polgármester, a mozgalom elnöke és Dócs Dávid alelnök (b-j) a Mi Hazánk Mozgalom első kongresszusán az ásotthalmi sportcsarnokban 2019. július 13-án (MTI/Koszticsák Szilárd)

A Mi Hazánk Mozgalom I. kongresszusán Toroczkai László elmondta: ezen az úton haladva “győzelemre vannak ítélve”, mert ha a magyar emberek tudják, hogy a mozgalom tagjaira minden körülmények között számíthatnak, akkor mindenki rájuk fog szavazni.

A Mi Hazánk Mozgalom első kongresszusa Ásotthalmon (MTI/Koszticsák Szilárd)

Toroczkai László polgármester, a mozgalom elnöke beszédet mond a Mi Hazánk Mozgalom első kongresszusán (MTI/Koszticsák Szilárd)

Kiemelte: 114 ezer magyar ember szeretné, hogy a Mi Hazánk Mozgalom megmaradjon, megerősödjön, és képviselje az önkormányzatokban és az Országgyűlésben a magyarok érdekeit. Éppen ezért “küzdeni kell, bátran előre nézve, és akkor meglesz az a várva várt győzelem, a tiszta és soha meg nem alkuvó nemzeti erő számára” – hangoztatta.

(MTI – Kuruc.Info)

A Beszédek:

Toroczkai László beszéde:

 

Dúró Dóra beszéde: