Vadhajtások

Kiborította Pécsett a moslékot a 3 %-os LMP: saját polgármesterjelöltet indít :-D

Kóbor József biofizikust indítja el az LMP Pécs polgármesteri címéért októberben. Ezt jelentette be a Szabad Pécs tudósítása szerint a baranya megyei LMP  Facebook-oldalán,-siránkozik a mérce nevű szennyoldal.

A bejelentés mellé Kóbor rövid bemutatkozását is mellékelték, amely szerint a kutató a helyi és országos politikai helyzetet is mérlegelve jutott arra a következtetésre, ellenzékiként neki is indulnia kell ősszel a városban:

„Magam is azok közé tartoztam , akik igyekeztem kiváló, városunkban beágyazott , ismert és köztiszteletben álló személyiségeket felkérni erre a felelős posztra. […]

Elgondolkodtató válaszokat kaptam. Volt, aki azt mondta, félti az egzisztenciáját, a családját. Volt, aki azt mondta: annyira kilátástalannak tartja a helyzetet, hogy nem adja a nevét egy nyilvánvaló politikai bukáshoz, amely megválasztott polgármesterként várna rá.

Utóbbiak fényében talán nem annyira meglepő, hogy az országosan alkotmányozó többséggel, és városunkban is abszolút hatalommal bíró Fidesz egyetlen meghatározó helyi politikusa sem vállalta el , hogy saját városa polgármesterségéért induljon. Köztük tösgyökeres pécsi családok sarjai, jól felépített, tehetséges fiatalok.

Polgármesterjelöltjük végül is egy korábban kiváló sportember lett, aki azonban Pécsett legfeljebb „ejtőernyősnek” tekinthető egy pártkifizetőhelyként működő városi cég élén.”

Az ellenzéki pártok többsége – MSZP, DK, Momentum, Jobbik – Péterffy Attila jelöltsége mellé állt be, azonban Kóbor szerint – a fideszes jelölt mellett, ő sem a legalkalmasabb a posztra, hiszen nem született pécsi, így a mezőnyben szerinte azzal emelkedhet ki a többiek közül, hogy nemcsak 59 éve él a városban, de a közéletében is aktívan részt vesz, 2010 és 2014 között és 2018-tól is a pécsi városi közgyűlés LMP-s képviselője volt.

 

Így sikerül a nagy közös moslékot kiborítania, a 3 százalékos LMP-nek.

 

Vadhajtások.hu a magyargyűlölő mérce nyomán

RSS
Twitter
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial