Vadhajtások

Karácsony Gergely első interjújában már Wass Albertet nácizza📺

Nem vártak sokat, elő is tört belőlük a magyarellenesség, kb. olyanok, mint a románok…

A studióban a “figyelmes” kollégák poénból elhelyeztek egy motorcsónakot a Borkai ügyre utalva és egy Fletó könyvet. A fogkefe talán a hiányzó bal négyesre utal…

 

Az Index nagy műsorvezetői széles mosollyal az arcukon kérdezték meg, vajon mi lesz a Lokállal, hiszen Karácsony megígérte, hogy Budapestről kitiltja az ingyenes lapot.

A válasz most is egészen más volt, mint a harcias kampányban, hiszen Karácsony szerint ezt tulajdonképpen nem tudják megtenni, azonban “jó demokrataként” tesznek majd arról, hogy nehezebben jusson el az emberekig, ne osztogathassák közterületeken.

A harcos szocialistákat is kiábrándította az Index következő kérdésére adott válaszában, akik kíváncsiak voltak arra, hogy vajon a Széll Kálmán teret visszanevezik-e Moszkva térré. Karácsony azonban megnyugtatott mindenkit, hogy ő nem az az átnevezős fajta és amúgy is öt évig nem lehet változtatni a neveken. Ezzel csak az a baj, hogy a Széll Kálmán teret 2011-ben, azaz nyolc éve nevezték át. Hogy kiköszörülje a csorbát és nehogy gyengének nézzék, egyből harsányan kihirdette, hogy persze

más lenne a helyzet, ha Wass Albertről lenne szó, aki náci, vagyis náci kollaboráns.

Erre még a műsorvezetők is csak kapkodták a levegőt, hiszen ezt az állítást a szélsőbaloldaliak szokták hangoztatni. Karácsony érezte, hogy picit talán most sok volt a jóból és próbálta visszalapátolni a sittet a teherautóra, amikor azt mondta, hogy az irodalmi érték az persze más, nem lehet összehasonlítani a politikai szerepvállalással.

Érdemes lesz majd két nagy gondolkodás közben egy Wass Albert életrajzot majd a főpolgármesteri irodában elolvasnia.

Forrás: Pestisracok.hu nyomán