2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Migránsokat Magyarországra, Karácsonyt és jobbikosokat a kormányba! – Megjelent a troll-Népszabadság

Az SZDSZ és a “baloldal megváltójának”, Karácsony Gergelynek az éltetésével, “migránsokat Magyarországra!” felszólítással és Wass Albert lenácizásával tért vissza a fővárosba a Népszabadság, amelyet ismeretlenek tegnap este kezdtek ingyenesen terjeszteni a fővárosban. A Népszabadság logóját és fejlécét használó, tördelésében is a korábbi Népszabadságra emlékeztető nyomtatvány ugyanakkor nem más, mint egy troll-Népszabadság, amely minden bizonnyal tiszavirág életű lesz. Ahogy a régi Népszabadság, úgy ez sem fog hiányozni. A PestiSrácok.hu az MSZP pártalapítvány népszabós árulása, Heinrich Pecina osztrák üzletember lapértékesítése és a napilap komoly veszteségei miatt 2016-ban megszűnt Népszabadság egykori újságíróit is megkereste az ál-Népszabadsággal kapcsolatban, akik elárulták, felháborodtak a napilap mai feltámasztásán, remélik az újság készítőinek a bíróság előtt kell majd felelniük a kiadásért. 

A “baloldaliaknak ingyenes”, november 13-i Népszabadságot mindenesetre tanulságos volt végigolvasni. A címoldalon és hátoldalon is SZDSZ-logóval, a korábbi liberális párt éltetésével megjelent nyomtatvány ugyanis azt reméli, hogy az ellenzék összekapja magát, miközben Karácsony Gergely szavait is megismételve címoldalon nácizza le Wass Albertet és nyomatékosítja, hogy “Magyarországnak szüksége van bevándorlókra”, de a kiadványból az is kiderül, hogy az ellenzéknek össze kell fognia a Jobbikkal.

“A migráció nyilvánvalóan pozitív hatással van egy nemzet gazdaságára és társadalmára, éppen ezért nem problémaként, hanem lehetőségként kezelendő. Most Magyarországon a sor, hogy erre végre ő is ráébredjen. Szükségünk van a bevándorlókra, a menekültek a nagyvárosok dinamikájára is pozitív hatással vannak” – olvasható “A migráció Magyarország egyetlen esélye” című címlapos cikkben azok után, hogy feljebb megtudtuk, Karácsony Gergely a baloldal megváltója.

A “Karácsony Gergely nácinak nevezte Wass Albertet – teljesen igaza volt” alcímű, ugyancsak címlapos írásban nemzeti írónkról hazudja azt a friss, és szamizdatként terjesztett Népszabadság, hogy az író és költő náci és antiszemita volt. “Teljesíti a 2010 utáni populista és nacionalista éra legfőbb kritériumait a kultúra felé, nevezetesen: erdélyi, irredenta, nemesi származású, szenvedélyes, nacionalista és antiszemita. Egyszóval minden, amit a jelenlegi kormány elvárhat, sőt kedvelhet egy művészben” – böfögi fel magából az ál-Népszabadság.

A baloldali szavazókhoz szólni kívánó nyomtatvány készítői már azt is el tudják képzelni, hogy egy olyan kormánya legyen Magyarországnak, amelynek vezetője Karácsony Gergely, és amelynek külügyminisztere Jakab Péter, népjóléti minisztere pedig Sneider Tamás, mert ez a Jobbik már nem az a Jobbik. “Szívjunk jó nagyokat a budapesti szabad levegőből, és öleljük keblünkre új jobbikos bajtársainkat” – áll a lapban, amelynek hátoldalán Karácsony Gergely, Baranyai Krisztina és Soproni Tamás az SZDSZ logója alatt szerepel.

A PestiSrácok.hu az MSZP pártalapítvány népszabós árulása, Heinrich Pecina osztrák üzletember lapértékesítése és a napilap komoly veszteségei miatt 2016-ban megszűnt Népszabadság egykori újságíróit is megkereste az ál-Népszabadsággal kapcsolatban, akik elárulták, felháborodtak a Népszabadság mai feltámasztásán, remélik az újság készítőinek a bíróság előtt kell majd felelniük a kiadásért.

A HVG és a Népszava megkereste a két évvel ezelőtt megszűnt kiadvány védjegyét azóta is birtokló Mediaworks Hungary-t. Állításuk szerint ők nem tudnak az akcióról, tőlük senki nem kért engedélyt Népszabadság nevének használatára, és elképzelhető, hogy jogi útra terelik majd az ügyet.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató