2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

A gyurcsányista Vágó István ezúttal Szent Istvánt mocskolja

A bukott kvízmester karácsonykor Jézuson élcelődve pörgette föl az ateista istenkáromlást. Az új évet is „erősen” nyitotta: ezúttal a magyarság első szent királyába, Istvánba törölte lábát.A Gyurcsány-párt istentelen porondmestere nem nyugszik. Nagyon úgy tűnik, a hegyvidéki képviselődködés és a BKV szerelőcégénél kibrusztolt felügyelő-bizottsági tagság nem köti le az erejét és az energiáját. A Legyen Ön is milliomost a balliberálissá átvedlett fővárosban újraforgató neopolitikus közösségi oldalán most már rendszeresen azon pörög, hogy tréfának nehezen nevezhető ízléstelenségekkel hergelje követőit minden ellen, ami nemzeti, ami keresztény, ami magyar.Emlékezetes, karácsonykor Jézuson élcelődve pörgette föl az ateista istenkáromlást. Az új évet is „erősen” nyitotta: ezúttal a magyarok szent királyába, Istvánba törölte lábát.A „főhős” Kirchmayer Károly szobrász és Vadász György építész kalocsai Szent István-szobrának fotóját tette közszemlére egy bizonyos olyan szögből, akárcsak volt párttársa, a Gréczy nevezetű azt a bizonyos micsodáját. Hogy senkinek se legyen kétsége szándékainak mocskosságáról, megjegyzésként odabiggyesztette:
 „és még az ateistákat vádolják blaszfémiával...”
Mert a bukott kvízmester arra játszik rá, hogy elszabaduljanak az aljas, istentelen és nemzetietlen indulatok a követői között, hogy csúcsra járjon a „játék” határok nélkül, mármint a szentség(ek) káromlása, hogy heherésszenek rajta: államalapító Szent István bizony nem más, mint egy... Nézzük csak, hogy tombol az őrület!
– Ne haragudjunk azokra, akik nem tesznek úgy mintha nem látnák, ez itt egykori királyunk, István, mint fasz. – Szent István a hon pallosa... de itt – teremtő bocsásson meg az alkotóinak – inkább a fallosza... – Jó, jó, de körül is metélhették volna.... – Ha nagyon megnézed, talán meg is történt ???? – Lassan írhatnak egy rockoperát Vajk, a faszkalap címmel.
 Gyurcsány udvari bolondjának oly messzire gurult a gyógyszere, hogy az sem zavarja, az értelmesebbje figyelmezteti: a fotó beállítása csalóka, szándékosan és tudatosan félrevezető, mert valójában az oszlopot három félgömb veszi körül.Mindenesetre tanulságos, hogy még az ellenzéki publicistánál, Gulyás Balázsnál is betelt a pohár, és nehezményezi, hogy Vágó folyamatosan mások (értsd: a közösség, a nemzet, a magyarság, a kereszténység) sértegetésében, gyalázásában éli ki magát, leli örömét.
„Államalapító szent királyunk egy olyan személy, akivel bizonyos IQ-szint felett SZERINTEM nem viccelünk ilyen pornográf összefüggésben. Főleg nem, ha a 'vicc' alapja álságos, a szobor nem fallikus, csak egy olyan fényképet használtál, amelynek a beállítása ezt sugallja”
– olvasható egyik megállapításában, aminél tökéletesebben aligha lehetne összefoglalni Vágó István jelenlegi „munkásságát”.

Már ami az IQ-szintet illeti...

Forrás: Ezatuti.blogstar.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató