2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Visszahívta a XVI. kerületi Önkormányzat Képviselő-testülete a fideszesek listázásáról elmélkedő Vajda Zoltánt

Amikor azt emlegette, hogy ő a CEU-n végzett és független, azért hangosan felnevettünk...Mint ismert, Vajda Zoltán, a baloldali összefogás önkormányzati képviselője egy Facebook-bejegyzésében a fideszesek listázására buzdította az embereket:

„Madarat tolláról, embert barátjáról: rezsimszolga az is, aki e mellé az egyre inkább fasiszta jelleget öltő rendszer mellé jelöltként vagy nyilvános támogatóként odaáll....A változás Budapesten és országszerte is elkezdődött októberben, de nekünk itt helyben még sok dolgunk van, hogy fővárosunk e jobb sorsra érdemes kerületét felszabadítsuk. Addig is tartsuk azonban számon, hogy kik azok, akik pillanatnyi előnyökért, anyagi javakért, a számukra drogként ható hatalomért kiszolgálják ezt a rendszert."

  Mindezt annak érdekében kérte a balliberális politikus, hogy mindenképpen kirúghatóak legyenek álláshelyeikből majd azok akik úgymond fideszesek. Az ellenzéki politikus úgy véli ugyanis, hogy akik úgymond támogatják a Fidesz kormányt vagy kiszolgálják azt, azok mind a Fidesz szolgái, a szolgák pedig Vajda Zoltán véleménye szerint nem érdemelnek mást mint azt, hogy szolgaként bánjanak velük és elbocsájtsák őket a munkahelyeikről a 2022-re várt balliberális választási győzelem után.

„Aki kiszolgálja Orbán Viktort és kormányát abban, hogy olyanná tegye ezt az országot, amilyenné tette már eddig is, az ne háborodjon fel, ha vele szolgaként bánnak és azon sem, ha később esetleg az utóbbi években mutatott gerinctelensége miatt többet nem kap állást abban a szektorban, ahol eddig kiszolgálta a hatalmat.”

A mai napon került napirendre Vajda Zoltán ügye a XVI. kerületi Önkormányzati Képviselő-testület előtt. A testület visszahívta Vajdát a Közbeszerzési Bizottság, illetve a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság tagjai közül.

Az eseményről ÉLŐ-ben jelentkeztünk be a Facebook oldalunkon.

Vajda még egy kettős mérce feliratú táblával is készült, illetve a videó legelején bocsánat kérés helyett vagdalkozásba kezdett:Amúgy gépi titkos szavazás volt, de természetesen a Fidesz frakciója megszavazta, 11-3 arányban elfogadták a határozati javaslatot. A DK-s és az LMP képviselő nem szavazott.  Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató