Vadhajtások

Most Müller Cecília került a ballib sajtó célpontjába

Falus Ferenc biztosan jobb volt Müllernél…

 

Községi háziorvosból és világi lelkipásztorból lett az ország egyszemélyes járványügyi felelőse Müller Cecília

– írta meg a szélsőliberális 168óra nevű szennyoldal.

Ebben a csodálatos cikkben a másik bolsevik lapra, a Magyar Narancsara hivatkozva írják meg:

2018. decemberi kinevezése előtt Müller Cecília a 4081 lakost számláló Nagyvenyim község háziorvosa volt, ezenkívül

az V. mezőföldi kerület III. számú lelkipásztori körzetének a Mezőfalvi Nagyasszonya plébánia kihelyezett világi lelkipásztora is.

Ezt sikerült kiizzadnia magából a 168 Órának, mert hogy névvel már nem vállalták fel a szerzeményt…

Ennél már csak az szebb, amikor a kommunista káderezésről ír, lássuk a cikknél az első hozzászóló epehányását:

 

Egészen megdöbbentő ez a kettős mérce, annak tudatában, amit Karácsony Gergely jobban mondva Gyurcsány vezette ellenzék művelt- Az önkormányzati választások óta szinte minden élőholt kommunista kádert benyomott valami jól fizető pozicióba…

Ezért mondta azt Gulyás Gergely, hogy az ellenzék a koronavírusnak szurkol és a világjárvány segítségével akarnak kormányt váltani. És ez pontosan így is van.

Azután sem tudnak elhallgatni, hogy a WHO elmondta

De térjünk inkább vissza Falus Ferencre, akinek minden szavát issza az ellenzék:

Ő az:

Ő már annyi “okosságot” mondott a koronavírussal kapcsolatosan, kezdte egy kis viccelődéssel:

Majd elmondta, hogy miután kevés eset van Magyarországon, nem kellett volna előbb meglépni az iskola bezárásokat, inkább több koronavírus-tesztet kellett volna végezni.

Tiszta káosz…

Az iskolabezárásokat pont az ellenzék követelte, a tesztekről meg a WHO írta meg, hogy nincs értelme, le is álltak vele a nagyobb európai országok is. Mást sem lehetett az ellenzéki politikusoktól hallani, hogy teszt, teszt, teszt. Aztán beleszaladtak egy újabb pofonba.

Falus Ferenc egyébként a Bajnai Gordon nevével fémjelzett Haza és Haladás Alapítvány alapítójaként lépett be a politikába. Korábban vezette az ÁNTSZ-t is, pozíciójából bizalomhiány miatt mentették fel, neve akkoriban a sertésinfluenza elleni oltás kapcsán pörgött sokat. Tarlós ellen indult el a főpolgármesteri címért, az Együtt-PM, a DK és az MSZP, is felsorakozott mögötte, de az elvtársak hamar megfúrták.

 

Falus Ferenc (Budapest, 1950. július 23. –) magyar orvos, tüdőgyógyász, egészségügyi menedzser, volt országos tisztifőorvos, kórházigazgató. Az Együtt-PM főpolgármester-jelöltje volt a 2014es önkormányzati választásokon

Az egyetem első két évét Moszkvában végezte,majd 1975-ben diplomázott a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Szakvizsgáját 1979-ben szerezte tüdőgyógyászatból. Később elvégezte a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem egészségügyi menedzser szakát és az Eötvös Loránd Tudományegyetemen jogi tanulmányokat folytatott, de a szakdolgozatát nem írta meg. Dolgozott mentőorvosként az Országos Mentőszolgálatnál (OMSZ), majd tüdőgyógyászként az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézetben. Később a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Pulmonológiai Klinikájának osztályvezető egyetemi adjunktusa lett. Az 1990-es években az amerikai kézben lévő Harris Egészségügyi Szolgálat ügyvezetőjeként tevékenykedett, majd 1994-ben a cég többségi tulajdonosa lett. 1995-ben az Állami Számvevőszék jelentése kifogásolta, hogy a Harris debreceni leányvállalata nem tudta igazolni, hogy az OEP-től kapott több millió forintos támogatást betegápolásra költötték. Később az országgyűlés vizsgálóbizottsága kiderítette, hogy a cég a Horn-kormánytól és a Soros Alapítványtól is kapott támogatást.

 

Vele kapcsolatban az idióta videó maradt meg a köztudatban, tehát ennek a szerencsétlennek kellene komolyan vennünk a szavait és Müller Cecília meg “inkompetens”…

Kitérhetünk egy mondat erejéig Kincses Gyulára is. Ebben a cikkben írtunk a rémhírterjesztő baloldaliról.

Viszont érdekes, hogy az Európai Uniót nem kritizálják az ellenzékiek, pedig volna mit megfogalmazni ellenük. A kormányellenes kirohanásikba vetette energiájukat inkább abba kellene fektetniük. Azt az EU-t felejtik el támadni, akik a kínai eseményeket követve semmilyen intézkedéseket nem hoztak. Nem léptek időben, nem volt semmiféle prevenció, és a mai napig némák maradtak.

 

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

T.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2