2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Ha lenne hazátok, hazaárulók lennétek! Darabokra szaggatják a neten az ellenzéki politikusokat

Szemétládák; Szégyen; Mentek a süllyesztőbe mind! – Ilyen és ehhez hasonló véleményekkel árasztották el a választók és kommentelők az ellenzéki pártok és politikusok Facebook-oldalát, miután kiderült, az ellenzék nem szavazta meg a koronavírussal kapcsolatos rendkívüli veszélyhelyzet meghosszabbítását a Parlamentben. A Demokratikus Koalíciótól a Párbeszédig, a Jobbiktól az MSZP-ig és Szabó Tímeától Gyurcsány Ferencig mindenkit számon kérnek a felháborodott kommentelők,- szemlézte a Pestisrácok.hu.“Szemétládák! Benneteket nem zavar, hogy a magyar emberek 94 százaléka támogatja a kormányt és úgy gondolja, hogy jól teszi a dolgát a vírushelyzettel? Majd meglesz az eredménye, mentek a süllyesztőbe mind!” – írta egyikük a Demokratikus Koalíciónak. 
Gyurcsány Ferencet, a DK szektavezérét is számonkérik a politikus Facebook-oldalán, szégyennek nevezve a mai parlamenti szavazásukat. “Szerencse, hogy a legfontosabb időkben nem a pojácák irányították az országot” – figyelmezteti Gyurcsányt az egyik kommentelő. 

SZABÓ TÍMEÁT HAZA NÉLKÜLI HAZAÁRULÓNAK, ÁRULÓNAK NEVEZIK.

Az internetezők egy része az ellenzéket már a parlamenti vita alatt melegebb éghajlatra küldte. Volt, aki arra szólította fel őket, hogy hagyják abba, szégyelljék magukat, mert háborút folytatnak a nemzet ellen.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató