2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Az Izraelbe menekült dánielpéter tovább köpköd a magyarokra

Az Izraelbe menekült a kamu-ügyvéd, tovább köpköd a magyarokra.Orbán Viktor miniszterelnök reggel jelentette be, hogy kilépési korlátozás lép életbe az Magyarországon szombattól. Az új rendelet egyik eleme, hogy 65 év felettiek csak 9 és 12 óra között látogathatják a boltokat, patikákat. Az új intézkedésről Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár Twitter-oldalán is beszámolt,- szúrta ki a 888.hu. A hozzászólások között pedig feltűnt, az orbánfóbiája miatt Izraelbe menekülő, magyargyűlölő ügyvéd, Dániel Péter is.
A fasiszta orbáni diktatúra első gyalázatos, megkülönböztető törvénye, az életkor alapján. De hamarosan további ilyen jogsértő, kirekesztő rendelkezések is várhatóak persze, vallás, faj vagy éppen a politikai meggyőződés alapján
–  csaholta az „ügyvéd úr”.    Elképzelhető persze, hogy a „barátunk” nem értesült arról, hogy a koronavírusnak leginkább az idősek vannak kitéve, így megalapozott egy ilyen jellegű korlátozás bevezetése, de az is lehet, hogy Dániel Péter – az ellenzékhez hasonlóan – a vírusnak szurkol, és azt akarja, hogy minél több magyar ember haljon meg a betegség miatt. Mi a második lehetőségre tippelünk.     (888.hu nyomán)  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató