2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

A Magyar Hang nevű szennyoldal most a lélegeztetőgépekről hazudozik

A Magyar Hang közzétette és a független-objektív sajtó széthordta, mint kutyaszart az óvatlan gyalogos, hogy a kormány lélegeztetőgép helyett egy alvási légzéselégtelenség kezelésére alkalmas készüléket szerzett be. Aminek csak kínai menüje van, és nincs magyarországi karbantartása és szervize. 
Valamit nagyon félreérthettek Orbán Viktor kormányfő fürkészei és portyázói, lélegeztetőgépek helyett ugyanis olyan készülékeket sikerült beszerezni és leszállítani több koronavírusos betegek ellátására hivatott intenzív osztályra, amelyek csak alvásfüggő légzészavarok, és egyéb tüdőbetegségek kezelésére alkalmasak. Ráadásul elsősorban otthoni körülmények között – értesült lapunk több, egymástól független forrásból.
- írta a Magyar(gyűlölő)Hang
Ezzel szemben Magyarországon több cég is forgalmazza a készüléket, két év garanciával, magyar használati utasítással. És mivel ausztráliai cég gyártmánya, nem csak kínai menüje van (kivéve, ha a hatásvadászat kedvéért azzal beállítva fényképezik le).
Az ilyen (CPAP) készüléket az amerikai FDA is ajánlja az enyhébb Covidos esetek kezelésére. Ja, és a leírásában szerepel, hogy kategóriájában egyedülálló módon alkalmas noninvazív lélegeztetésre!
Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató