2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

A homoszexualitás melegágya lett a művészet - kiakadt a Soros-blog, mert Szakács Árpád kimondta az igazságot

A 444 rettegésbe kezdett, nagyon nem szeretik az igazságot a libsik...„Egy győztes lesz, vagy mi, vagy ők. Harmadik alternatíva nincsen!” című interjúban elemezte az SZFE-ügyet a Pesti srácoknak Szakács Árpád.Szakács Árpád Földi Lászlót idézte:
„Földi László ezerszer elmondta, háborúban állunk, ezt pedig új módszerekkel vívják. Ebben egy győztes lesz, vagy mi, vagy ők. Harmadik alternatíva nincsen. Ebből a szempontból minden kompromisszum árulás, a gyengeség és a gyávaság deklarálása.”
Hozzátette:
„Hiába élünk jobban, hiába vagyunk sikeresebbek, ha nem így éli meg a többségi társadalom. Ilyenkor szoktak hatalomra kerülni a felforgatók. Amikor a balliberálisok helyzethez jutottak, mindig káoszt, anarchiát, tömeggyilkosságok sorozatát hozták magukkal. Ez fog következni most is.”
Szakács Árpád mondatain teljesen kiakadt a Soros-blog:
„A mocskos, durva beszéd terjedése kapcsán a színházi világnak nagyon komoly felelőssége van. Az Átriumtól a Játékszínen át a Radnótiig egyes előadások feldolgozásai olyan stílusban jelennek meg a színpadon, amitől egy focimeccs legdurvább hangnemű közönsége is elpirul. A homoszexualitás, a gender, az aberráció melegágya lett a művészet. Nem véletlen, hogy ezen a területen van a legtöbb szexuális zaklatási botrány”
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató