2023. május 28. - Csanád, Emil
EUR : 372
USD : 346.63
Időjárás ikon24°14°

VV Zsolti egy hónapja még sírva akarta elhagyni az országot, most Orbánt ölelgette

Az Index felkereste Osváth Zsoltot, hogy elmesélje, hogyan került a Parlamentbe, és hogy született meg a közös képe Orbán Viktorral. Osváth nemrég még menekülni akart... Azt is mondta a blogger, aki férfi szerelmével gyereket akar örökbe fogadni, hogy megtorlásra készül.

Az első kérdésre azt a választ kapták, hogy Osváth egy DK-nál dolgozó ismerősét kérte meg arra, hogy bemehessen a Parlamentbe, ez sikerült is, de végül a Fidesz vendégpáholyában kapott helyett. Hogy miként került ilyen közelségbe a miniszterelnökhöz, arról nem árult el sokat, viszont Zshow Time nevű YouTube-csatornáján még a héten érkezik egy videó, amiben elmeséli a teljes történetet.

Orbán Viktor azt mondta neki:

"Sok sikert magának".

És nyugi, nagyon illedelmes voltam, miniszterelnök úrnak szólítottam, magáztam is, szóval egy szavatok sem lehet! Szerintetek jön a Kanapéra? - tette hozzá.

A kép után nem sokkal egy másik fotót is közzétett, ahol már Gyurcsány Ferenccel pózol. Azzal kommentálta, hogy nem tudja, melyik ujjába harapjon, így megkeresi Toroczkai Lászlót, a Mi Hazánk frakcióvezetőjét, és megnézi, ő mit ajánl. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató