Vadhajtások

Legelsőnek rántotta le a leplet és fordult szembe a Jobbikkal! Megfizetett érte.

Az alábbi levelet szerkesztőségünknek küldték el. És ahogy eddig is leközöltük azokat a leveleket, amit egykori Jobbik tagok, Gárdisták fogalmaztak meg, így hát leközöljük annak az embernek a levelét is, aki legelsőnek próbálta felhívni arra a figyelmet, hogy a Jobbik micsoda átverés. Íme a levél változtatások nélkül:

 

 

Tisztelt Vadhajtások!

A kezdetektől követtelek titeket, ti voltatok a felkiáltójel, ami azt jelezte számomra, hogy talán eljött a számüzetésem vége.

Annakidején, még a hőskorszakban nagyon aktív voltam a nemzeti oldalon. Tinédzserként vettem részt a 2006-2007 között zajló nagy eseményekben. Később Tomcaték Káosz Brigádnak becézett csapatával trollkodtuk a bolsi rezsimet, még később a Magyar Gárda sorait erősítettem, egészen addig, amíg szakadozni és hanyatlani nem kezdett. Az is egy szép történet egyébként, és az árulók abban is nyakig benne vannak.

Később saját elképzeléseim szerint néhány barátommal egy fegyelmezettebb, zártabb csapatot alapítottunk, az Új Hajnalt, talán van még, aki emlékszik ránk. Sok éven át sok mindent elértünk. Gyűjtéseket rendeztünk, gerilla akciókat csináltunk olyan helyzetekben is, mikor más nem vállalta be. Becsületnapi koszorúzó díszőrségünket mindenki emlegette, és sokszor kikerültünk az akkor még egyértelműen nemzethű Kurucinfó címlapjára.

Nem a feltűnési viszketegség hajtott, csak életben akartam tartani azt a forradalmi hevületet, amit soha nem felejtek el. Amit senki se felejt, aki 2006-ban az utcákon volt. Nem akarom tovább sorolni, mert tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen, akit arcon köptek, pedig mindenét az Ügynek szentelte.

Én részemről soha többé nem akarok politikai képződmény közelébe kerülni, nem nekem való. Egyetlen ok miatt írok, és az az, hogy 2012 környékén sokadmagammal bekerültem egy zárt csoportba, az Atilla Akadémiára, ami állítólag elitképző lett volna, de valójában egy új, a nemzettől idegen ideológia káderképzője volt. Ott ismertem meg Vonát is.

Amiket ott tapasztaltam, azokról nehéz szívvel, de beszéltem a nyilvánosságnak. Habsburg-legitimizmusról van szó, a muszlim vallás feldicsőítéséről, Mátyás király, Rákóczi, és sok más nemzeti ikonunk emlékének kiforgatásáról, satöbbi.

A lényeg az, hogy az utána következő években(!) több rágalomhadjáratot indítottak ellenem, több ízben bepereltek, a közösségi médiában kamufelhasználók tucatjai gyalázkodtak és köpködtek, ha bárhol észrevettek. Lejárató cikkeket írtak rólam, szellemi fogyatékosnak, zsidónak, narkósnak, és még megszámlálhatatlan dolognak hordtak el, különféle “forrásokra” hivatkozva. Névtelen hívásokkal terrorizáltak, és ismeretlen emberek tucatjai írogattak nekem a propaganda hatására toporzékolva, hogy miattam pusztul el az ország, mert beszennyeztem az Elnök Úr nevét… A lejáratókampány hatására sokmindent veszítettem el. Egzisztenciát, ismerősök tucatjait, perköltségeket, ki tudja már mi mindent.

Sejtettem, hogy ez lesz az ára, de azt is tudtam, hogy az embereknek hallaniuk kell erről a rohadt szektáról ahhoz, hogy őket ne tudják úgy behálózni, mint sok régi bajtársamat. Akkor, 2013 környékén fordultam szembe Vonával és ezzel a szennyes brigáddal, mikor erejük teljében voltak, és annak ellenére, hogy tudtam, hogy “veszíteni” fogok. De hittem benne, hogy eljön az igazság ideje idővel.

Most, így évek távolságából, már csak tisztázni akarom a nevemet. És kimondani újra: Én nem hazudtam semmiről. Minden igaz volt az utolsó szóig az Atilla Akadémiáról. Soha nem árultam el az Ügyet, csak az igazi árulókat próbáltam leleplezni. Mindenem volt a nemzeti radikalizmus, és csak meg akartam menteni attól, ami utána mind bekövetkezett.

Scheer-Komjáthy Ádám