2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Agyhalott család: anyu apává, apu anyává műtteti magát

A pár ötéves fiát nem nélkül nevelik. A kissrác már most apukájának hívja az édesanyját és anyukájának az édesapját.Garantáltan nem mindennapi család a Middlesbrough-ban élő Louise és Nikki Draven, valamint ötéves fiuk, aki a Star Cloud (Csillagfelhő) névre hallgat, és szülei nem nélkülinek nevelik, mondván: az lehet, aki akar. A pár azonban nem (csak) sajátos gyermeknevelési elveivel került be a hírekbe, hanem amiatt is, hogy a fiú biológiai apja, Louise nővé szeretne válni, míg szülőanyja, Nikki (Charlie néven) férfivá - azaz mindketten nemváltásra készülnek. A nagy átalakulást Louise már 2011-ben megkezdte, és a pár fiuk tizedik születésnapjáig be is szeretné fejezni. “Nem akarunk tovább várni, mert nem akarjuk, hogy Star úgy töltse a gyermekkorát, hogy a szülei nem érzik magukat teljesnek” - nyilatkozták a brit This Morning adásában.
A pár gyermeke állítólag nem fog sok változást érzékelni, hiszen már most anyjaként tekint az apjára és apjaként az anyjára: “Mindig is én voltam az apu és Louise az anyu, és ez nem is fog megváltozni” - magyarázta a szülőanya, Nikki - aki jobb szereti, ha férfi nevén, Charlie-nak szólítják. Louise - aki férfiból szeretne nővé válni - összesen egyébként több mint 100 kilogrammtól szabadult meg, hogy alkalmas legyen a nemváltó műtétjére - és már az átalakulása végén jár. Charlie - aki nőből várna férfivá - még az első komolyabb nemátalakító műtétes megbeszélése előtt áll.
Nikki Charlie néven szeretne férfiként élni - noha ő kisfiuk szülőanyja © YouTube
A pár gyermeke egyébként fiúként jár iskolába, otthon azonban olyan ruhát hord, amit épp akar, néha sminkeli magát, festi a körmét és babákkal is játszik - ha azonban épp fiús játétokra vágyik, azt is megkapja.  
Forrás: borsonline.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató