2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Liberális őrület: már a bevándorlók bűnözési statisztikáiról is tilos írni a Facebookon

A Facebook gondolatrendőrei gyűlöletkeltőnek minősítették annak a tavaly októberi cikkünknek az internetes megosztását, amely a hazánkba befogadott menekültek és oltalmazottak által elkövetett erőszakos bűncselekményekről szólt. Ebből is az a tanulság, hogy nem szabad befogadni egyetlen eltérő kultúrájú idegent sem, aztán akkor a fenti probléma is okafogyottá válik. Idegenek, ki az országból!

Bár cikkünk a rendőrségtől kapott hivatalos statisztikákon alapult, így az adatok tényszerűsége vitán felül áll, az újbolsevik cenzoroknak (akik az RTL Klubot is működtető, Bertelsmann-csoportnál dolgoznak) nem tetszett az igazság, és törölték a megosztást. Kérdés: meddig folytathatja még ámokfutását a Facebook? Már gyilkoltak, raboltak és erőszakoltak is a hazánkba befogadott „menekültek” – ez volt a címe annak a cikkünknek, amely még tavaly október 3-án jelent meg a PestiSrácok.hu-n. Ebben a rendőrségtől kikért statisztikai adatok alapján arról számoltunk be, hogy egy gyilkosságot, két nemi erőszakot és egy rablást is elkövettek Magyarországon a hazánk által menekültként és oltalmazottként befogadott migránsok 2016 óta. A PestiStacok.hu a megelőző két esztendő (2016 és 2017) statisztikái alapján azt is kiszámolta: egy magyarországi menekült nemi erőszakot ötvenszer, gyilkosságot 62,5-szer, rablást pedig tizenkétszer nagyobb eséllyel követ el, mint egy átlag magyar ember. Akkori cikkünk apropóját egyébként az adta, hogy a balliberális sajtó pimasz módon próbálta elbagatellizálni, hogy egy afgán migráns megerőszakolt egy fiatal magyar lányt a főváros V. kerületében egy kebabozó mosdójában. A 24.hu például a bűncselekmény nyomán Nem a menekültek erőszakolják meg a legtöbb magyar nőt címmel írt cikket. Ami a manipuláció magasiskolája. Hiszen nem a 3-400 Magyarországon tartózkodó menekült és oltalmazott erőszakolásait kéne összevetni a 9,8 millió magyaréval, hanem az arányokat! Azok pedig nagyon-nagyon kedvezőtlenek az általunk befogadott vendégekre nézve.

Az ominózus cikket e sorok írója a saját Facebook-oldalán az alábbi szöveg kíséretében osztotta meg:Egy gyilkosságot, két nemi erőszakot és egy rablást is elkövettek Magyarországon a hazánk által menekültként és oltalmazottként befogadott migránsok 2016 óta – derült ki a portálunk által a rendőrségtől kikért statisztikai adatokból. Miközben a balliberális sajtó az egész országot megrázó kebabozóbeli nemi erőszakot is arra használta föl, hogy a magyar embereket ostorozza és a migránsokat mentegesse, a PestiSrácok.hu az elmúlt két év statisztikái alapján kiszámolta: egy magyarországi menekült nemi erőszakot ötvenszer, gyilkosságot pedig 62,5-szer nagyobb eséllyel követ el, mint egy magyar ember. Ám a Facebook bő öt hónap elteltével – valószínűleg az ellenzéki feljelentőbrigád segedelmével – lecsapott a megosztásra, gyűlöletbeszédnek minősítette az idézett szöveget, és törölte a posztot. Nem kizárt, hogy több lelkes feljelentő is dolgozott az ügyön, mivel két napon belül két ugyanilyen tiltó határozat is érkezett a Facebook-cenzoroktól erre a cikkre.Pilhál Tamás - PestiSrácok

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató