2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Végre: Fekete Győrnek belengette az ügyészség az 1-5 év börtönt!

Fekete-Győr András a Momentum párt elnöke, a Központi Nyomozó Főügyészség épülete előtt tartott sajtótájékoztatót hétfőn délelőtt, mivel az bűncselekmény, amivel vádolják egy évtől öt évig tartó szabadságvesztéssel járhat.

Az egyik „rabszolgatörvény” elleni tüntetésen dobott egy füstbombát a rendőrsorfal felé. Ma az ügyvédjével megnézték a bizonyítékokat: két videót és három rendőrségi tanúvallomást.

Ügyvédje és Fekete-Győr szerint a gyanúsítás nem állja meg a helyét. Szerintük ez az egész egy koncepciós per. Rajmund Balázs, Andriska ügyvédje szerint nem lesz ebből letöltendő, hisz a bizonyítékok is mellettük állnak és csak a rendőrsorfal mögé esett a füstbomba.

Ejtetni akarják az ügyet.

Nem csak Fekete-Győr kapott levelet, a momentum másik tagja is készülhet:https://www.vadhajtasok.hu/2019/04/29/ujabb-momentumos-ismerheti-meg-a-sitten-a-c-gany-vendegszeretetet/

A Vadhajtások szerkesztőségében is van egy szerkesztő, aki a mai napig tölti a felfüggesztett börtönbüntetését a Magyar-román népligeti incidenssel összefüggésben. 2 év letöltendőt kapott 5 évre felfüggesztve.

Viszont van olyan szurkoló, aki nem úszta meg felfüggesztettel. Ő három év letöltendő börtönbüntetést kapott azért, mert egy műanyag poharat dobott a rendőrsorfal felé, amely a készenléti rendőrség elé nagyjából 5 méterre a földre zuhant a könnyű súlya miatt.

Andrisnak üzenjük: csomagolj kávét és cigit!

Katona Gyula – Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató