2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Kimondta az igazságot a magyar zenész, a libsik már visítanak

Ákos úgy érezte magát londoni turnéján, mintha Mozambikban járt volna...

Korda György örökbecsű műve, a Reptér, ezúttal duett formában, mind the gap, jelentsük szépen a gyanus viselkedést, villanásnyi képek a maratonról és a Westminsterről. Kulináris élvezetek: brit tápanyagok bevitele - természetesen egy olyan kocsmában, ahol magyar hölgy szolgálja fel a fish 'n chips tálat. Anglikán istentiszteleten gospelt hallgatunk, ez valószínűsíthetően Istennek tetsző cselekedet. A Clapham Grand előtt kígyók kígyóznak, úgyhogy nem mondhatjuk se azt, hogy kihalt minden, se azt, hogy nincs lákenlól. De mi mégis mondjuk! És még egy 25 éves jubileumról való megemlékezésre is futotta. Rövid beszámoló a sokadik londoni bulinkról - írja Kovács Ákos a hivatalos Youtube csatornáján.

A szókimondásáról hírhedt zenész rendesen felborzolta a kedélyeket, pedig csak az igazat mondta. A liberálisok már ki is borultak és rasszizmust kiáltanak...

A videóban az 55. másodpercétől a kamera egy felüljárón sétál a Stratford Center felé, ahol nem csak fehér emberek láthatóak és hallhatóak. Ezután Ákos a következőket mondja:

„Ez olyan, mintha Kazincbarcikán lennénk, vagy Fehérgyarmaton, csak teljesen más. Európa jövőjéről lehetne elmélkedni gyerekek. Olyan, mintha Mozambikban lennénk, vagy nem tudom, Líbiában.”
https://youtu.be/EYJZaOD8E-A
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató