2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Megkongatták a vészharangot a törökszentmiklósi cigányok - fórumot tartottak

Miközben Markót Imre polgármester szerint közbiztonság kiváló, a cigány-magyar együttélés problémamentes a "Jobbik fővárosában", nagy kár azért az elszigetelt esetért.

[caption id="attachment_24921" align="alignnone" width="683"] Száva Vince tartotta a fórumot[/caption]

Száva Vince cigány "jogvédő" azzal büszkélkedett közönsége előtt, hogy ő tiltatta be a Magyar Gárdát, és már több tízezer fajtárs kereste meg, hogy jönne megvédeni Törökszentmiklós bárányszelídségű cigányságát a szélsőségesektől. A Jobbik jelöltjeként a városvezetést elnyerő (a pártba be nem lépő, de néppártosodás-rajongó) polgármestertől pedig azt várja, hogy az MTI-nek küldött közleményekben nyilvánítsa nemkívánatos személyeknek a cigányerőszak ellen fellépőket.

Egy felszólaló kimondta a legkomolyabb, az egész nemzetgazdaságot veszélybe sodró cigány fenyegetést, amikor arra kérte a testvíreket, hogy a vonulás napján ne menjenek dolgozni.

Már csak az a kérdés, hogy ez a sok ártatlan cigány miért fél a bűnözők és a bűnpártoló ügyészség elleni hangoktól. Mintha annak idején is a Magyar Gárda verte volna valaha is a cigányokat, és nem a magyarokat sújtaná nap mint nap a cigányerőszak...

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató