Vadhajtások

Hatalmas rettegésbe kezdett az ellenzék Bede Zsolt főpolgármester-jelölt miatt

Eszméletlenül betaláltunk az ötletünkkel, hogy elindítjuk Bede Zsoltit a főpolgármesteri-jelöltek között mint függetlent, és kizárólag a Vadhajtások.hu támogatásával. Le is esett már több internetes portálnak, mivel láthatták Zsolti programját, hogy ez nem játék. Egyenesen azt írják, hogy:

SÚLYOS KATASZTRÓFA ELŐTT AZ ELLENZÉK – EZ ELSÖPÖRHETI KÁLMÁN OLGÁT ÉS KARÁCSONY GERGELYT IS

Ilyen címekkel jelennek meg rettegő cikkek.

Miért?

Mert Zsolti azonnal lebontja a fél várost a picsába, ami a liberális, homoszexuális, kommunista eszméket illeti. Gyökerestől fogja kiirtani a liberalizmust Budapesten!

Nagyon megkevertük az így is szarrá fagyott hangulatot az ellenzéknél, és még a lejárató kampány sem segített nekik, amit ellenünk folytattak. Sőt! Kibaszott bátrak és erősek lettünk. Elkezdtük élvezni és csúcsjelöltünk Bede Zsolt ma már meg is tette a bejelentkezését, így várjuk a továbbiakat. De visszatérve ezekre a cikkekre, ezeket írják a rettegő ellenzékiek, hogy Bede Zsolt elindul:

Amitől mindeddig féltünk bekövetkezhet.

A Fidesz ugyanis rájött(Kurva anyátokat, itt nincsen semmiféle Fidesz, Vadhajtások van,- a szerk.), hogyan játszhatja ki az ellenzéki előválasztást. Míg korábban mindenki az MSZP általi előválasztás értéknyilatkozatán röhögött – hogy na az fogja távol tartani a Fideszeseket, hogy alá kell írni egy papírt ami deklarálja, hogy ellenzéki az ember – úgy tűnik igen hatásos módszer volt.

Ugyanis a rendező civilek most nem érezték fontosnak ennek az értéknyilatkozatnak az elkészítését és aláíratását és emiatt katasztrófa előtt áll az ellenzéki előválasztás.

Ugyanis a Fidesz szélsőséges szárnyához tartozó Bede Zsolt a Vadhajtások főszerkesztője(főszerkesztője? Tényleg idióták vagytok,- a szerk.) bejelentette, hogy elindul a baloldali előválasztáson. Aki nem ismerné Bedét az ő nevéhez fűződik Ujhelyi István képmásával ellátott bábú nyilvános felakasztása.

De ő fenyegetőzött azzal, hogy az ellenzéki szerkesztőségeket akár fizikai erőszakkal is megbénítanának. De Gyurcsány Ferenccel is ő üvöltözött trágár szavakat üvöltve a volt miniszterelnöknek(Semmi köze nem volt ehhez Zsoltinak ti gyökerek ostobák vagytok mint egy kivert lófasz,- a szerk):

Mondanom sem kell, hogy mit jelent mindez, főleg ha a jobboldal rászervezi a szavazóit az ellenzéki előválasztásra.

Ugyanis a pártok megállapodása alapján az ellenzéki előválasztás győztesét kell támogatniuk az ellenzéki pártoknak.

Ilyen cikkek jelennek meg ahogy forrósodik a hangulat. Mert megérezték. Nagyon megérezték, hogy a bohóc választósdit szét fogjuk baszni. Vadban!
Vadhajtások – csúcsszerkesztősége
Boglárka – Kampányfőnök

 

RSS
Twitter
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial