2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Keveslik a négereket a Csernobil című sorozatból

A haladó, européer, multikulti kedvelők liberálisok nem tudják, hogy abban az időben nem sok színesbőrű élt a környéken. Mégis ezért támadják a széria készítőit.

Egy dolgot szögezzünk le: a Csernobil sorozat az HBO utóbbi években készített legjobb miniszériája. Az ember nézi és szinte érzi a szagokat, hallja a lélegzeteket, átéli a fájdalmakat – és percről percre jobban gyűlöli a szovjeteket és a kommunizmust.

De most nem ez a lényeg, hanem az, amit egy Angliában világhírű színésznő írt ki a twiterre:

Nem tudom... annyi remek színes bőrű színész van az országunkban, akik nagyon jók lettek volna a Csernobilban. Csalódott vagyok, hogy egy újabb sikersorozat tesz úgy, mintha nem léteznének színes bőrű emberek.

Karla Marie Sweet – mert róla van szó – biztos hiányzott a XX. század történelme órán és nem tudja, hogy Szovjetunióban, maximum egyetemista négerek tanultak, de az atomerőművekben egy sem. Vélhetően persze az lett volna a píszí elvárás, hogy egy színesbőrű ember mentsen meg mindenkit, mint azt láttuk már számtalanszor. Vagy legalább megoldhatta volna az egész válságos helyzetet, sőt vissza is építhette volna az egész atomerőművet, netán meg is akadályozhatta volna, hogy felrobbanjon az atomerőmű.

Mindenesetre Karia Marie Sweet, aki méltán ismeretlen a világ közvélemény előtt most kapott némi figyelmet a Csernobilnak és az agymenésnek köszönhetően. Akkorát, hogy a Twitter fiókját is priváttá kellet tennie.

Forrás: Kecskés István - Media.blogstar.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató