Vadhajtások

Trump a Twitteren: “Ha az emberek nem boldogak Amerikában, akkor távozhatnak” (Videó)

Az elnök nem sokkal azután tette közé az üzenetét azokról, akik a hétvégén megakarták mondani az amerikaiaknak, hogy hogyan is működtessék az országot – írja a Sputnik.

Azon nőket nem nevezte meg, akiknek szánta a mondandóját Trump, de el lehet hinni, hogy Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Alyanna Pressley és Rashida Tlaib-nek küldte az üzenetet Trump. Ezek közül csak Omar, aki külföldön született. Olyan kijelentést tett az országról, hogy a saját bevándorló helyzetéből kiindulva azt jelenti, hogy ő sokkal jobban szereti és megérti Amerikát, mint az ott született emberek.

Donald Trump a szélsőbalos képviselőnőket bocsánatkérésre szólította fel, amiért sértegették Izraelt az ostoba nyelvhasználat miatt. Az undorító cselekedetért sokan berágtak ezen nőkre.

“Ha a demokraták egyesülni akarnak a bolond nyelvezet, a rasszista gyűlölet rágalmai és cselekményei körül, ami a népszerűtlen kongresszus női tagok szájából ered, akkor az érdekes lesz, hogy hogyan is fog lejátszódni. Elárulhatom, hogy Izrael úgy érezte, hogy elhagyta az USA-t”

Azt is közölte Trump, hogy ha ennyire érintett abban, hogy miatta utálják az országot, akkor el is mehetnek onnan. Azonnal!

A liberálisok máris idegengyűlölettel és rasszizmussal vádolták az amerikai elnököt, mert kifogytak az érvekből.

 

Vad Károly – Vadhajtasok.hu