2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Trump a Twitteren: "Ha az emberek nem boldogak Amerikában, akkor távozhatnak" (Videó)

Az elnök nem sokkal azután tette közé az üzenetét azokról, akik a hétvégén megakarták mondani az amerikaiaknak, hogy hogyan is működtessék az országot - írja a Sputnik.

Azon nőket nem nevezte meg, akiknek szánta a mondandóját Trump, de el lehet hinni, hogy Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Alyanna Pressley és Rashida Tlaib-nek küldte az üzenetet Trump. Ezek közül csak Omar, aki külföldön született. Olyan kijelentést tett az országról, hogy a saját bevándorló helyzetéből kiindulva azt jelenti, hogy ő sokkal jobban szereti és megérti Amerikát, mint az ott született emberek.

Donald Trump a szélsőbalos képviselőnőket bocsánatkérésre szólította fel, amiért sértegették Izraelt az ostoba nyelvhasználat miatt. Az undorító cselekedetért sokan berágtak ezen nőkre.
"Ha a demokraták egyesülni akarnak a bolond nyelvezet, a rasszista gyűlölet rágalmai és cselekményei körül, ami a népszerűtlen kongresszus női tagok szájából ered, akkor az érdekes lesz, hogy hogyan is fog lejátszódni. Elárulhatom, hogy Izrael úgy érezte, hogy elhagyta az USA-t"
Azt is közölte Trump, hogy ha ennyire érintett abban, hogy miatta utálják az országot, akkor el is mehetnek onnan. Azonnal!A liberálisok máris idegengyűlölettel és rasszizmussal vádolták az amerikai elnököt, mert kifogytak az érvekből.  

Vad Károly - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató