Vadhajtások

Klímalobbi, migránspropaganda, szivárványok – indul az ultraliberális Sziget Fesztivál

A Sziget totálisan behódolt a „haladó” eszméknek, szerdától egy hétig hallgathatjuk a liberális propagandát. Klímalobbi, migránspropaganda, szivárványok mindenhol. Ilyen lesz az idei Sziget Fesztivál!

 

Holnap kezdődik Budapest egyik fő szenzációja, a Sziget Fesztivál.

A rendezvény kétségtelenül hazánk legnagyobb nemzetközi eseményének számít, külföldiek ezrei látogatnak el hozzánk a fesztivál alkalmából. A zenei fellépők színvonalasak, világsztárok csapnak fergeteges bulikat, az egész város felébred erre az egy hétre. Szóval minden adott ahhoz, hogy bulizzunk egy jót a nyár utolsó hónapjában. Vagy mégsem?

Bármennyire is szeretnénk lazítani kicsit és felhőtlenül szórakozni mégsem tudunk igazán, ugyanis a Hajógyári-sziget idén egy izzadságszagú propagandafelhőbe burkolózik. A Sziget idei témája, már második éve a Love Revolution néven fut, és azt hirdeti, hogy szeressünk mindent és mindenkit, aki liberális, mindenki más meg viselje csak el a szivárványos cukormázt. Mindezt a nagyszínpadon, főműsoridőben.

A Sziget két éve hirdette meg a Love Revolution kampányt, zászlajára tűzve a fenntarthatóság fontosságát, az emberi jogokat, elítélve a háborút és a fegyverkezést, szót emelve a bőrszín, vallás vagy nemi identitás miatti kirekesztés ellen – emlékeztettek az MTI-hez eljuttatott közleményükben a szervezők.

A Love Revolution Special programsorozat keretében a közönség olyan performanszokkal és rövid felszólalásokkal is találkozhat a nagyszínpadon, amelyek a jelenleg zajló társadalmi változásokra és a kollektív felelősségre hívják fel a figyelmet – magyarul fullba tolják a propagandát.

Íme néhány ízelítő:

Al Gore, az Egyesült Államok volt alelnöke, a Climate Reality Project elnevezésű civil szervezet alapítója videóüzenetben közvetíti majd gondolatait, szavait pedig Rosa Anders és Milan van der Meulen aktivisták erősítik a helyszínen Az Igazság 10 percben című előadásukkal.

A Love Revolution vendége lesz még Emi Mahmoud költő, aktivista és UNHCR jószolgálati nagykövete is, aki egykori menekültként sorstársai és a hátrányos helyzetű közösségekben élők helyzetére igyekszik felhívni a figyelmet.

Emellett megtekinthetjük még a The Arrow nevű akrobata duó műsorát is, két szerelmes férfi előadásában.

Egyszerűbben: klímalobbi, migráns- és melegpropaganda. A szervezők okosak voltak, hiszen mondhatnánk, ha nem érdekel, ne nézd meg. A baj csak az, hogy ha valami élményt is akarsz szerezni az esti koncertből, kénytelen vagy már ezek alatt az előadások alatt helyet találni a nagyszínpad előtt. Úgyhogy, ha azért költöttél tízezreket, hogy kedvenc előadódat meghallgasd, akkor kénytelen vagy végighallgatni a propagandát is. Nincs mese.

Hogy is van ez kérem szépen? A liberálisoknak mindent lehet, de nekünk semmit?

Óriásit sivalkodtak a libsik, mikor Orbán Viktor kemény 12 másodpercre feltűnt a Volt Fesztivál nagyszínpadán.

Mindez azért történt, mert a fesztivál szervezői úgy gondolták, érdemes megemlékezni a rendszerváltás harmincadik évfordulójáról. Mi akkor is megírtuk, hogy ez esetben szó sem volt propagandáról, ez csupán emlékezet és értékőrzés. A koncertek közötti szünetekben a nagyszínpad kivetítőjén a Terror Háza videóját láthatták az arra járók, amelyben bejátszások voltak Orbán Viktor 1989-es Hősök terén elmondott beszédéből. Emiatt azonban olyan mértékű hisztit sikerült levágnia a haza balliberális oldalnak, hogy a Balaton Sound fesztiválon – a tervekkel ellentétben – már inkább nem is játszották le a videót.

Erre most itt van a Sziget, amiből csak úgy ömlik a propaganda. Buliznék egy jót Ed Sheeran űberkirály zenéire, erre klímalobbit, migránspropagandát kell hallgatnom és színpadon vonagló homoszexuálisokat kell nézzek.

Forrás: 888.hu