A Momentum “politikusa” szerint Tarlós egy hazug, inkompetens vezető, és ő felelős a “patkányinvázióért”

[fb_button]

A Momentum “politikusa”, Szarvas Koppány Bendegúz véleménycikkel jelentkezett a DK propagandaoldalán, a Nyugatifényen. Ebben Tarlóst gyalázza, szerinte nem ért semmihez és állítása szerint Karácsony akkor is kompotensebb lenne a városvezetésre, ha minden reggel hat Unicummal kezdné a napot.

“A jól felépített szakértői kép Tarlósról összeomlóban van, méghozzá éppen saját maga rombolja le. Valójában ez az imázs mindig is hazug volt, csak ügyes marketingfogás, ami eltakarta Tarlós tulajdonságait, amelyek alkalmatlanná teszik a főpolgármesterségre: a gyávaságát, a sértődékenységét, és a korlátoltságát.” – kezdi Szarvas Koppány.

Indulatosan folytatja a cikket, kiderül, hogy “nagyon a bögyében van” a főpolgármester. Szerinte hazugság az, hogy Tarlós népszerűbb mint a Fidesz.

A Momentum politikusa szerint Tarlós imázsa hazugság, valójában semmi köze a szakértelemhez. Majd azt mondja, hogy nála még Puzsér is jobb főpolgármester lenne, de a legjobb mégiscsak a Karácsony lenne, ő még “akkor is kompetensebb városvezető lenne, ha minden munkanapot hat Unicummal kezdene és ráküldene valami nyugtatót is.”

Majd elkezdi kifejteni, hogy szerinte Tarlós miben hibázott, például “nem fejezte be a 4-es metrót”, vagy, hogy

a főpolgármester felelős az állítólagos “patkányinvázióért”.

Jó sok hazugság és dezinformáció a Gyurcsány-párt által szponzorált Nyugatifény cikkében.

Forrás: Hírháttér

Check Also

“Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!” – üzenik a budapesti tűzoltók egy videóban

A Youtube-on osztotta meg a videót a fővárosi katasztrófavédelem, amelyben azt írják: tűzmentes karácsonyt kívánnak …