2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

A Pestisrácok újságírójának csecsemőjét seggből-szájba akarta megkúrni - 6 hónap felfüggesztettet kapott

Alább a Pesti Srácok cikke, arról a srácról aki megfenyegette az egyik hölgy szerkesztőjüket. érdekesség, hogy ez a srác megfenyegette Bede Zsoltot is, gyermeke kivégzésével, megerőszakolásával. Mi nem jelentettük fel. Máshogyan lesz rendezve...Az ellenzék nem csak fizetett trollokat tart szép számmal, hanem a Facebookkal szimbiózisban működő trashportáljaikkal (pl. a szocik EzALényeg című oldala) tudományos alapossággal hergeli azokat a szavazóit is, akik sok ráérő idővel és kellően szélsőséges motivációkkal rendelkeznek. Az álhírek, rémhírek hatása alatt egyesek teljesen elveszítik emberi mivoltukat és ilyeneket irkálnak a saját nevük alatt nyilvánosan azoknak, akiknek a politikai, közéleti tevékenységével nem értenek egyet: „te büdös kurva” … „nagyon szar lesz arra ébredni egy reggel, hogy ki vagy kötve az ágyadban és a kis cuki gyerekedet seggből szájba fogom kúrni a szemed láttára”. Talán emlékeznek rá, ezt közvetlenül Czeglédy Csaba uszító posztja után küldte Füssy Angéla kolléganőnknek a szentesi illetőségű, 22 éves Sz. Bence. Aki ellen feljelentést tettünk és végre valóban komolyan vette az ügyet a rendőrség, majd néhány hónap alatt ítélet is született: a Zirci Járásbíróság hat hónap felfüggesztett fogházbüntetéssel sújtotta az aberrált ellenzékit.Igen ilyet, és jól emlékszik a Kedves Olvasó, ettől a gyalázkodástól sem határolódott el senki a baloldalról, a liberálisok közül, miként tisztelt baloldali „kollégáink” sem fejezték ki a szolidaritásukat a szexuális szadista, pedofil késztetésekről árulkodó embertelen fenyegetés miatt.
A liberális.”antifasiszta” szubkultúrában szép számmal akadnak ilyen figurák, és akiket sohasem vet ki magából ez a közösség. Többek között az ATV Fórum című Facebook-oldal vagy a DK-s Nyugati fény oldala telis-tele van ilyenekkel. Kíváncsi lennék, hogy a most már jogerősen elítélt elkövető vajon részt vett-e a helyi „civil”, de inkább DK-Momentumos jelölt kampányában, vagy megdorgálták-e egyáltalán? Azon kívül, hogy ezentúl beveszik a trollképző programjuk tananyagába, hogy ne a saját nevükön küldjék el a szexuális szadista pedofil életveszélyes fenyegetéseiket, mert a diktatúra bírósága még a végén elítéli őket és esetleg még sitten lesznek a következő kampány vagy lincselés idején.
“Te büdös kurva” … „nagyon szar lesz arra ébredni egy reggel, hogy ki vagy kötve az ágyadban és a kis cuki gyerekedet seggből szájba fogom kúrni a szemed láttára”
Azért idézem egyébként még egyszer ezeket a szavakat, hogy pontosan és az értéke szerint tudjuk elhelyezni az ilyen embereket. Az ember kiléte egyébként majdnem mindegy: ezeket termeli ki a kisnyilas-balliberális gyűlöletpropaganda. Történetesen a mi elítéltünk egy fiatalember, a 22 éves, szentesi illetőségű Sz. Bence.A Zirci Járásbíróság az elkövetőt zaklatás vétségében találta bűnösnek, tárgyalás mellőzésével hozott büntetővégzésében. Személy elleni erőszakkal fenyegetve elkövetett zaklatás jogilag ez a cselekmény. Az eljárás ilyen fajta lerövidítéséhez egyébként a vádlott hozzájárulása kell és a végzés meghozatala után is kérheti még 8 napig a tárgyalás megtartását. A Bíróság hat hónap fogházbüntetést szabott ki, amelynek végrehajtását két év próbaidőre felfüggesztette. Ez azt jelenti, hogy az elítéltnek két évig tanácsos lesz ilyesfajta kommentek elkövetésétől tartózkodnia, mert fogházba kell vonulnia, ha ilyesmit újra rábizonyítanak. Füssy Angéla a feljelentésben egyébként rögzítette, hogy annak kiváltó oka Czeglédy Csaba, a Gyurcsány Ferenc (és most már a DK-s önkormányzatok) ügyvédjének fröcsögése, aki több ezer megosztást elérve uszított Füssy, Szarvas Szilveszter és Huth Gergely ellen a PestiSrácok.hu-val szemben indított sajtópere apropóján. Erről bővebben ITT olvashatnak, az ügy következményeként kipattant bírósági botrányról készült videónkat pedig ITT nézhetik meg. A hatmilliárdos költségvetési csalással vádolt, hasonló ügyért korábban már elítélt Czeglédy egyébként nem állt le: egy másik akciója nyomán Pilhál Tamás kollégánk családját kezdte el fenyegetni az internet vörösesbarna bugyra. Mi emberek pedig végletes butaságban, embertelen aljasságban és gonoszságban nyilváníthatjuk kétségen felül bűnösnek. A büntetés pedig, amit kiszabunk rá nem lehet más, mint hogy annak tekintjük, mint ami, egy szerencsétlen nyomorult senkinek, akivel semmi jó nem fog történni soha, pedig mi nem is kívánjuk neki ezt.A történetnek azonban több egyéb tanulsága is van. Elsősorban az, hogy nekünk ugyanúgy ki kell használnunk a jogrendszer lehetőségeit, mint ahogy azt ellenfeleink teszik. Minden ilyen gazemberséget meg kell torolnunk a jog eszközeivel, hogy az ellenfeleink érezzék, nem tehetnek meg mindent. De ugyanennyire fontos az is, hogy a mieink is érezzék, hogy az ilyen esetekben számíthatnak a jobboldali újságíró közösségre és szokjuk meg mi is, hogy a jog mellettünk áll, ha nyilvánvaló az ilyen végletes embertelenség.A vezető képen az elkövető látható.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató