Vadhajtások

Kamu Geriék embere háromszor több büntetést vár el alkalmazottaitól

A FÖRI vezetőjeként az autósok megsarcolására adott utasítást Gyurcsány volt testőre.

Az autósok megsarcolására adott utasítást a Fővárosi Rendészeti Igazgatóság vezetője, a Hír TV birtokába került felvételen Handl Tamás azt mondja, hogy háromszor több büntetést vár el alkalmazottaitól. Szerinte az nem teljesítmény, ha a közteresek csak három kerékbilincset raktak fel egy nap az autókra. Gyurcsány Ferenc egykori testőre azt is megjegyezte: a plusz bevételből a Főpolgármesteri Hivatal is kap.

A Hír TV birtokába került hangfelvételen a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság új vezetője állománygyűlésükön arról beszél, hogy az eddig gyakorlattal szemben jóval nagyobb mértékben, akár kétszer, háromszor gyakrabban kell büntetni szabálytalanul parkoló autósokat.

Ha felülmegyünk a kereten, amit kijelöltünk vonalnak, és megcsináljuk a dupláját, ha megcsináljuk a háromszorosát, akkor a következő évben teljesítünk egy szintet, nem akarunk még annál is feljebb menni, hanem felemeljük a szintet mondjuk a duplájára, simán meg tudjuk csinálni. Tudunk venni számítógépet, tudunk venni autót, tudunk venni egy csomó mindent, ami megkönnyíti a munkátokat. Élhetővé teszi azt a szolgálatot, amit végrehajtotok

– mondta Handl Tamás, aki korábban Gyurcsány Ferenc személyes testőre volt a felvételen azt is kifejti, hogy próbáljanak minden nap folyamatosan intézkedni és szankcionálni. A FÖRI első embere még azt is részletezi, hogy milyen eszközöket tart célravezetőnek. Ha nem ér semmit a figyelmeztetés, akkor viszont szankcionáljunk! Van bírságunk, van kerékbilincsünk, van elszállító autónk, van egy csomó repertoárunk, amit használunk – buzdította beosztottait Handl.

A DK-hoz közeli vezető arról is beszél, hogy elégedetlen, ha nem jön be naponta elég bírság, valamint megemlíti, hogy a befolyó pluszpénzből a főváros is kap.

A Főpolgármesteri Hivatal is kap belőle vastagon. Ezért olyan hozzáállás, amit szerintem a munkánk alapján kéne végeznünk. Nem azt akarom ezzel mondani, hogy mindenkit meg kell bírságolni. De azt, hogy egy huszonnégy óra alatt három kerékbilincset rakunk fel Budapesten és mellérakunk két feljelentést, vagy közigbírságot, az nálam kimeríti a nem kurva sokat dolgozunk című műszakot

– fogalmazott Handl. A hangfelvételen elhangzottakat támasztja alá, hogy Budapest költségvetési tervezete szerint idén több pénzre számít a bírságokból a főváros balliberális vezetése.

A javaslat a kerékbilincselések ismételt bevezetése éves szinten tizenötmillió forint összegben emeli a bevételi tervet.

Forrás: Pestisracok.hu