2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Elmentek ti a pics@ba!

Sokkiscsillag a sokfelhők mögött, erkély, nyár, proli hálidéj. VBK-ba áztatott VBT. Jó üveg. Nem kell húzni, csak csavarni. Ez Lovassy. Olcsó, de jó; kólával hígítva ugyannyira elbaszott, mint ma Magyarországon sajtószabadságért tüntetni: az embernek sem morális indoka, sem semmiféle más felhatalmazása nincs arra, hogy akár még az olcsó bort is ezzel az okádékkal higítsa, aztán mégis megteszi csak úgy dafke,- írja Varga-Bíró Tamás a blogján.

***

Most, hogy ügyesen kikerültük a @ jellel a totál baloldai cenzúrát, azt a fajta píszí-igényt, ami a kivillanó mellbimbót nem engedi, ellenben bármikor felhatalmazást ad az őrjöngő antifa által fejberúgott kétéves kislány megmutatására, talán eljött az ideje annak, hogy mindenféle szépítő effekt nélkül egész egyszerűen elmondjam nektek:

Elmentek ti a jó büdös picsába!

Hogy honnan mentek oda, azt tudjátok. Hogy hová fogtok menni onnan, a nyakamat teszem rá, hogy azt is tudjátok. Amikor a többségi ellenzéki médiumok tárt karokkal várnak titeket, hogy ezzel is faszagyerekségüket hangsúlyozzák, a főnökötök kirúgása miatti szolidalitásotok nem ér többet egy gennyes, turhás köpetnél.

***

Nagy a ti bűnötök. Azért nagy, mert máskülönben okos emberek vagytok. Okos emberek szűk látókörrel. De annyira szűkkel, hogy még nedvesen is sikítana. Ti meritek azt mondani, hogy a körmötökig nem érünk fel? Ti mertek sajtószabadságért tüntetni? Hát mi a bánatos faszom a ti körmötök? A ti körmötök tele van posztkommunista kádári lanúgóval, s a gyászkeret fekete szemcséi között néhány barna Simicska székletmaradvány is megtalálható. Akkor került oda, mikor a nyelvetekkel a kezeteket nyalogattátok, mint a sebzett kutyák.

Orbán egy geci? Áder egy bajszos szar? IFA-platóra pakolnátok minket? Lámpavasra lógatnátok fel mindannyiunkat? Hát normálisak vagytok ti, kedves sajtószabadok?

S vajon normális-e az, hogy efféle trágár mocskolódással a nap 24 (vagy 444) órájában szabadon élhettek, s ezért még különféle díjakat is aggathattok egymás mellére, miközben másodállásban diktatúrát kiáltotok? Hogy önkényuralomról böfögtök, miközben jobbikosok és momentumosok egymást seggrepacsizzák a fene nagy személyi kultuszban, hazánk fővárosának kellős közepén?

***

Legutóbb fáklyákat vittetek egy nappali tüntetésre. Most a saját fekete lángú gyertyátokkal próbáljátok megvilágítani saját szellemi sötétségeteket. Közületek hány senyved évek óta börtönben? Hány baloldali oknyomozót lőttek tarkón fényes nappal a nyílt utcán? Mennyi a száma azoknak a bennetek maradt szavaknak, amelyekért az életetek és/vagy a szabadságotok került volna veszélybe? Ti sem azt nem tudjátok, hogy mi a sajtó, sem azt nem tudjátok, hogy mi a szabadság. Azt meg, hogy a kettő együtt mit jelent, pláne nem. Egy olyan elmúlt rendszer barlangfalra vetült árnyékai vagytok, amely rendszer önkényesen tiltott, tűrt és támogatott. Nem tetszik a posztkommunista szerepkör, de a neokapitalista munkamorál sem? Akkor egész egyszerűen anarchisták vagytok. Zűrzavart és káoszt teremtetek magatok körül, s ebben a zűrzavarban és káoszban úgy jakuzziztok, mint galandféreg a vékonybélben.

***

Ha ostobák és tudatlanok lennétek, ha önhittségetek átláthatatlan falat emelne elmétekben a szabad gondolkodás felé, akkor talán a tetteitek is megbocsáthatóak lennének. Így azonban, hogy pontosan tudjátok, miben vétkeztek, mikor, hol és miért, teátrális tetteitekért legfeljebb szánakozást érdemeltek, megbocsátást semmiképp.

 Egyszerűen senkik vagytok!

() VBT ()

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató