2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Az angol válogatott is letérdelt a Black Lives Matter mozgalomnak - Videó

Gyalázatos képsorok...Bejelentették, hogy az angol nemzeti csapat tagjai, hogy az Izland és a Dánia elleni mérkőzésen szolidaritást vállalnak az erőszakos, fajgyűlölő Black Lives Matter mozgalommal.Tudnillik az UEFA szabályai előírják, hogy a mérkőzéseken ne jelenjen meg politikai logó vagy üzenet a versenyeiken, bár ez nem vonatkozik a szélsőbaloldali ideológiára. A nemzetközi futballszervezet fellép a rasszizmus ellen, de a Black Lives Matter nevű rasszista, fehérgyűlölő szervezetnek behódol. Felvet egy pár kérdést ez a jelenség.

Mason Greenwood, a Manchester United fiatalja, aki első válogatottságára készül, úgy érzi, jó dolog, hogy ez a gesztus folytatódik. Egyébként az angol ligában már több csapat eljátszotta a kollektív térdelést.

Azt mondta:

"Jó, hogy a Premier League megpróbálja terjeszteni ezt az üzenetet. Nagy dolog ez a futballban, mindenki észreveszik majd, mivel sokan nézik a focit. Jó üzenetet fog közvetíteni.

Az angol csapat játékosai  egyetértettek abban, hogy a térdelést folytatni kell annak érdekében, hogy erőteljes szimbólumot nyújtsanak - írja a Sky Sports . Gareth Southgate játékosai így hódoltak be:Bede Zsolt – Vadhajtasok.huT.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató