2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Teljes fegyverzetben harcol Trump ellen a Deep State „hadserege”

Donald Trump továbbra is azt hangoztatja közösségi médiás kommunikációjában, hogy csalás történt, és ő az elnökválasztás tényleges nyertese, eközben a közvélemény leginkább arra kíváncsi, mikre alapozza az eddig kormányzó elnök a magabiztos kijelentéseit. Ami tény, hogy Trump hetvenhárommillió választója több, mint amennyit bármikor ezelőtt leadtak amerikai elnökjelöltre. A Demokrata Párttól a Facebookon át a CNN-ig és a New York Timesig ívelő progresszív szövetség számára a legrosszabb forgatókönyv, ha bebizonyosodik, hogy Biden csaknem hetvenkilencmillió szavazója csalás eredménye, a regnáló elnöké viszont a hetvenhárommilliónál is jóval több. Ez olyan népi legitimációt adna az általuk engesztelhetetlenül gyűlölt Trump mögé, amit mindenképpen meg kell akadályozniuk. Magyarországon olyan szemmel érdemes néznünk mindezt, hogy ami Amerikában van most, az néhány éven belül nálunk lesz.Figyelemre érdemes, hogy csaknem az összes billegő állam Biden javára dőlt el a választáson. Trump kizárólag Észak-Karolinában aratott szűk, hetvenháromezer szavazatos győzelmet, Floridában is biztosnak mondható, háromszázhetvenegyezret vert ellenfelére, az összes többi, általa megnyert államot pedig még jelentősebb fölénnyel húzta be. Ehhez képest Biden egész sor billegő államot nyert meg orrhosszal: Nevadában harmincnégyezer, Wisconsinban húszezer, Georgiában tizennégyezer, Arizonában mindössze tízezer voks döntött a javára jelen állás szerint. Ismerjük el, piszok mázlija volt Bidennek, hogy ennyi helyen mellé állt a szerencse! Pennsylvaniában is mindössze hatvankilencezer szavazattal nyert, ami egyszázalékos különbséget jelent, egyedül a szintén vitatott Michiganben tudott komolyabb előnyt összekalapálni, ott száznegyvenhatezerrel több szavazat áll a neve mellett most. Ám Donald Trump csapata meg van róla győződve, hogy ezek az állások nem maradnak így, ám csupán néhány hetük van eredményt elérni az elektori testület decemberi összeüléséig.
Az elnök jogászcsapata éppen ezeket a hajszálnyi Biden-győzelmeket vitatja az ezen államokban történt, csalásgyanús esetek sokasága miatt. Georgiát még a végső győzelmet amúgy már Bidennek adó nagy médiacégek is függőnek jelölik, hiszen ott zajlik a szavazatok újraszámolása, kézzel. Trump jogászcsapatához csatlakozott egy újabb sztárjogász, Sidney Powell volt szövetségi ügyész is, aki azt ígéri, hogy több államban megfordítják a csalás révén kialakult eredményt. Állítása szerint elég bizonyítékuk lesz a választási csalásokról a széles körű bűnügyi vizsgálat megindításához, és azonosították azt az algoritmust, amelyet a szavazatszámlálásnál használtak, hogy a Trumpra leadott szavazatokat átváltoztassák Biden-szavazatokká.

SZAVAZATOK MILLIÓIT CSALTÁK EL?

A Fox News Sunday Morning Futures című műsorában Powell minden idők legnagyobb választási csalási szervezetének nevezte azokat, akik győzelemhez segítették Bident. Szavai szerint Trumptól nemhogy szavazatok ezreit, hanem millióit vették el, és adták át Bidennek a Dominion szoftver által. A nemzetközi piacon terjesztett szoftver működésével kapcsolatban több bizonyíték is rendelkezésre áll a múltból a jogász szerint, ám ezekről egyelőre nem árult el többet a nyilvánosságnak. Azt ugyanakkor kijelentette, hogy minden állam, amely megvásárolta a Dominiont, bűnügyi vizsgálatnak néz elébe. Powell állítása szerint a Dominion megvásárlásáról döntő állami hivatalnokok családtagjai különböző összegeket és más juttatásokat kaptak. Trump jogászcsapatának vezetője, Rudy Giuliani korábbi New York-i polgármester is arról beszélt, hogy a Dominiont nem lehetne hivatalos eljárásban használni az Egyesült Államokban. Powell emlékeztetett rá, hogy Carolyn Maloney demokrata kongresszusi képviselő, valamint Elizabeth Warren massachusetts-i és Amy Klobuchar minnesotai demokrata szenátorok is több ízben jelezték, milyen korrupt ez a választási szoftver, de érthetetlen módon senki sem foglalkozott vele. Hozzátette, a CIA, az FBI és más szövetségi szervek több figyelmeztetést kaptak a szoftver hibáival és sebezhetőségével kapcsolatban, de hiába. A Dominion használatát Texas például már előzetesen visszautasította.A jogász szerint a szándékosan így megalkotott szoftver szabadon hagy egy kiskaput, amelynek segítségével számlálás közben bele lehet tekinteni az adatokba, és valós időben lehet manipulálni; bármit meg lehet tenni a szavazatokkal, el lehet tüntetni, hozzá lehet adni, be lehet állítani, hogy csak az egyik jelöltre érkező voksokat vegye számításba, vagy át is lehet váltani egyik jelöltről a másikra – mondta Powell. Azt is megemlítette, hogy Michiganben és Pennsylvaniában többszörözve számított be a program egy többségében Bidenre, kisebb részben Trumpra beérkezett szavazatcsomagot.

A KÖZÖSSÉGI MÉDIA A BALOLDAL ÚJ CSODAFEGYVERE

Dominion-botrányt csak élezi, hogy egy Joe Oltmann nevű Twitter-felhasználó lebuktatta Eric Coomert, a Dominion biztonsági igazgatóját, hogy egyúttal antifa, azaz szélsőbaloldali aktivista is, aki gyűlöli Trumpot. Miután mindezt megírta az American Conservative című újság, lekapcsolták a netről azt az antifa oldalt, amelyen Eric Coomer is tevékenykedik, a Twitter pedig sebtében letiltotta a Coomert lebuktató Joe Oltmann profilját. Így változik a valóság, és így asszisztál az újmúlt megírásához a közösségi média, miközben azt bizonygatja, hogy az amerikai választásokkal minden rendben volt. A választások utáni történések egyik nagy látványossága, hogy az óriás techcégek – a Facebook, a Twitter, a Google – immár nyíltan besoroltak a politikai baloldal szolgálatába, eltüntetnek Biden számára kényelmetlen bejegyzéseket és profilokat, továbbá meghazudtoló címkéket ragasztgatnak a Trumpot támogató bejegyzésekre, sőt maga az elnök posztjaira is, vagyis a közösségi média most már teljesen leplezetlenül tolja a baloldal szekerét, amit eddig még úgy-ahogy igyekeztek feltűnésmentesen csinálni, például Magyarországon is. Dübörög az álhírgyártás is. A progresszív sajtó ma elkezdte híresztelni, hogy Trump jogi csapata ejtette azt a keresetet, amelyet a republikánus megfigyelők kizárása és hatszáznyolcvankétezer levélszavazat rejtett megszámolása miatt indított Pennsylvaniában, ezt azonban Trumpék határozottan cáfolták.

CSALÁSOK KIFOGYHATATLAN TÁRHÁZA

A csalások vádjainak gerincét immár a Dominion-szoftver körül dagadó botrány alkotja, ám emellett rendkívül sokféle csalási módszerről szólnak a közlések. Már a fél világ árkot röhögött az USA köré, igazi mémes aranybányának bizonyult ez a mintademokrácia, ahol halottak tömegei szavaztak Joe Bidenre. Emellett a szemétben megtalált, Trumpra leadott szavazatokat tartalmazó kartondobozokról, a szavazói nyilvántartásban többször felbukkanó aláírásokról, a szavazatszámlálók által a helyszínen kitöltött lapokról, az érvénytelen szavazatok „kijavításáról” számolnak be a tanúk. A köztudottan demokrata szimpátiájú Philadelphiában például az érvénytelen szavazatok korábbi választásokon szokásos három-öt százalékos aránya most hirtelen fél százalékra csökkent. Vagy hirtelen megtanultak hibátlanul szavazni az emberek, vagy valakik megigazították a szavazatokat. A felsorolt csalások akkor történhettek meg, amikor szinte minden szóban forgó államban Trump vezetett, majd hirtelen több órára leállították éjjel a szavazatszámlálásokat.A fősodratú média és a demokrata hívek pedig párhuzamosan őrültek meg, ami persze nem véletlen. A média azért sulykolja ekkora erővel Biden végső győzelmét, hogy ha esetleg bebizonyosodna a rengeteg csalás, és hogy valójában tényleg Trump nyert, akkor se fogadja már el a megtévesztett közvélemény. Ezért kell például a washingtoni Million MAGA March tüntetésen a csalások ellen tiltakozó, óriási tömeget néhány ezresnek hazudni a híradásokban. A demokrata hívek pedig teljesen begőzöltek. Máris listázzák Trump támogatóit, fenyegetőznek, a CNN listázta a Bidennek nem gratuláló szenátorokat, az utcán embereket, sőt gyerekeket bántalmaztak egy-egy Trump-sapka vagy kabát miatt.

NYERHET A DEEP STATE, DE TELJES FEGYVERZETBEN KI KELLETT JÖNNIE A FÉNYRE

Éppen a legendás amerikai demokrácia hitelességét, komolyan vehetőségét alapjaiban megrengető csalási vádak forognak a közbeszédben, de Biden – az ország leendő főfelelőseként – nem áll ki, hogy rendet tegyen, és határozottan megcáfolja ezeket. Csak a csapata toporzékol egyre türelmetlenebbül, hogy a Trump-adminisztráció kezdje már meg a hatalom átadását. Nincs vita a republikánus állításokkal szemben, a baloldal, azaz a demokraták ugyanabban utaznak, amiben négy éve: személyében próbálják nevetségessé tenni Trumpot ahelyett, hogy megcáfolnák az állításait. Ezt a harcot pedig már feltűnően nem is annyira a demokrata politikusok vívják, hanem a Facebook, a Twitter, a Google, valamint a legnagyobb amerikai médiaszolgáltatók – őket hívja Trump összefoglaló nevükön fake-news-nak. Nem vitáznak, nem ellenérvelnek, hanem egyszerűen eltüntetik, illetve elhallgatják azt, aki és ami nem felel meg a baloldal érdekeinek.Az információáramlás és a közbeszéd fölött monopol hatalommal bíró közösségimédia-cégek, óriás tévétársaságok és hagyományos, nagy újságok kimutatták a foguk fehérjét, csataláncba felsorakozva, iszonyatos erőket mozgósítva Biden elnökségéért. Ha Trump nem is jár sikerrel, arra már jó ez az egész felfordulás, hogy a Deep State kénytelen volt teljes – vagy közel teljes – erejét felvonultatni és ezáltal megmutatni a nyilvánosság előtt. Hiába tudja az ember, hogy valami gigantikus hatalomról van szó, mégiscsak más ezt látni, megtapasztalni, micsoda erő ez.Forrás: Pestisracok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató