2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Hernádi Judit: Sajnálatos, hogy már nem személyekben, hanem óvodákban mérhető a rászoruló gyerekek száma

Az SZFE-tombolást támogató "művésznő" szerint tombol a mélyszegénység hazánkban. Interjút adott az ünnepek alkalmából.Ne felejtsük el, közben Karácsony Gergely 10 százalékkal megemelte a gyermekétkeztetés díját...Hernádi elpicsogta: Az Örökbe fogadok egy ovit! mozgalomtól kerestek meg, akik hátrányos helyzetű gyerekeket nevelő óvodáknak segítenek.
Magyarországon ugyanis jelenleg a gyermekek közel 15 százaléka mélyszegénységben él, ami egy borzasztó szám.
Ez a szervezet ahhoz mutat utat, hogy miként lehet a jó minőségű, de már feleslegessé vált dolgokat eljuttatni azokhoz a gyermekekhez, akiknek igazán szükségük van rá. Hozzátette:
Sajnálatos, hogy már nem személyekben, hanem óvodákban mérhető a rászoruló gyerekek száma.
Nehéz és vérlázító ez a dolog. Persze tudom, van a pandémia, de ha végignézzük Európa országait, hogyan segítettek azokon, akiken kell – és itt nem csak a művészekről beszélek –, azért egy kicsit másképp néz ki a helyzet. Mondjuk én nem is számítottam semmire az államtól, és nem is kaptam. De én sosem néztem nagy szemekkel a kormányunkra, sem erre, sem az előzőekre, hogy „akkor most mit léptek”? Egyiktől sem várok semmit, igyekszem a saját életemet magam terelni, amennyire bírom.
- mondta lepukkadt Hernádi Zsuzsa a kormányt kritizálva.    
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató