Vadhajtások

Legyél Te is a Vadhajtások.hu szerkesztője! | Részletek itt

Drága vadak, kedves követőink, kedves vadhajtások.hu olvasók! Elindultunk trollkodással és bohóckodtunk itt, de aztán mára már ebből egy igazán jó kis közösség alakult ki. Szeretnénk bevonni benneteket a szerkesztésbe. Aki érez magában tehetséget arra, hogy gondolatait virtuális papírra vesse, aktuálpolitikai témákban – vagy ha csak valakit simán le akartok fikázni, vagy ha találtok olyan témát, amit szarkasztikusan tudnátok tálalni a Vadhajtások olvasóinak – azt várjuk szeretettel.

Vélemény rovatunkat tulajdonképpen ezért hoztuk létre. Amennyiben írásra adnátok a fejeteket és ezt bekülditek nekünk, annyit tüntessetek fel, hogy ezt névvel tegyük ki, amennyiben kitesszük (ne ordas nagy f.szságot küldjetek) avagy név nélkül. Nagyon fontos, hogy ne facebook oldalunkra küldjétek, mert ott már nem tudjuk követni a leveleket, és lehet, hogy el fogja kerülni a figyelmünket.

Küldjétek be manuálisan a [email protected] email-címre, vagy használjátok az új Kapcsolat oldalunkat, ahol képet is tölthettek fel.

Vaduljatok!